heat greek-product
Κεφαλοτύρι   Ι. Μονής Αγ. Διονυσίου (συσκευασία 500 γρ.)
search
  • Κεφαλοτύρι   Ι. Μονής Αγ. Διονυσίου (συσκευασία 500 γρ.)
  • Κεφαλοτύρι   Ι. Μονής Αγ. Διονυσίου (συσκευασία 500 γρ.)

Κεφαλοτύρι Συσκευασία 500γρ. Ι. Μονής Αγίου Διονυσίου, Ελληνικό, Παραδοσιακή Ολύμπου

3699
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κεφαλοτύρι με πλούσια γεύση από αγνό αιγοπρόβειο γάλα. Παράγεται με πολύ αγάπη και φροντίδα στο ιδανικό φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου από μοναχούς της Ι. Μονής Αγ. Διονυσίου για την Παραδοσιακή Ολύμπου. Διατείθεται σε συσκευασία 500γρ.

24,70 € / kg
με ΦΠΑ

Τα τυροκομικά προϊόντα της Παραδοσιακής Ολύμπου παράγονται από γάλα αιγοπρόβειο που συλλέγεται από παραγωγούς της περιοχής του Ολύμπου. Το γάλα από ελεύθερη βόσκηση είναι ασύγκριτα ποιοτικό και προσδίδει εξαιρετική γεύση στα προϊόντων. Η Παραδοσιακή Ολύμπου παράγει ακόμα: Φέτα, Κατσικίσιο, Κεφαλοτύρι, Γραβιέρα, Μυζήθρα ,Ανθότυρο και Μανούρι.

Origin
Greek
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΒΕΕ, 2352021120 Π.ΚΟΡΝΗΛΙ, 94526220, ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ
-
+


Συγκατάθεση για cookie