heat
search

Prealpi Μαλακό Τυρί με Emmental Τριγωνάκια 140g

16235
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μαλακό τυρί με emmental σε τρίγωνο σχήμα της Prealpi, με 30% λιγότερα λιπαρά. Ιδανικό για όσους εκτιμούν την ελαφρότητα, αλλά εξακολουθούν να απαιτούν ένα γλυκό και κρεμώδες τυρί.

2,50 €
με ΦΠΑ

Το έμενταλ ή έμμενταλ είναι κίτρινο ημίσκληρο τυρί από γάλα αγελάδας το οποίο προέρχεται από την περιοχή γύρω από το Έμενταλ (κοιλάδα του Έμμε) στο καντόνι της Βέρνης στην Ελβετία. Η ονομασία Έμενταλ (Emmentaler Switzerland) είναι προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης, αλλά η ονομασία εμμεντάλερ όχι, και έτσι τυριά που αποκαλούνται εμμεντάλερ παράγονται και στη Γαλλία και στη Βαυαρία. Πολλές φορές αναφέρεται απλά ως ελβετικό τυρί. Το έμενταλ έχει γλυκιά, αλλά όχι πολύ έντονη, γεύση.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign

EMMENTALER Swiss AOC 25%, σκόνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ, νερό, ΤΥΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, γαλακτωματοποιητής: κιτρικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Ενέργεια                1041 kJ / 251 kcal
Λιπαρά:
18,3g
Kορεσμένα:
12,7g
Υδατάνθρακες:
10g
Σάκχαρα:
7g
Πρωτεΐνες:
11,5g
Αλάτι:
2g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie