Βιολογικό Λαδοτύρι, 200γρ., Ελληνικό, Λεσβιγαλ
Βιολογικό λαδοτύρι Μυτιλήνης. Είναι πιπεράτο τυρί, έχει έντονη και αλμυρή γεύση και σκληρή υφή και καταναλώνεται ως συνοδευτικό με μεζεδάκια αλλά χρησιμοποιείται και σε πολλές συνταγές, για παράδειγμα σε Σουφλέ ή σε παραδοσιακές νησιώτικες συνταγές όπως γκιουσλεμέδες, κολοκυθολούλουδα γεμιστά, ή σφουγγάτο Μυτιλήνης, δίνοντας εντελώς ξεχωριστή γεύση.
Με γνώμονα έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με έμφαση στην ποιότητα και συνέπεια στην παράδοση, δημιουργήθηκαν τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, καλύπτοντας τη συνεχή αύξηση των αναγκών της αγοράς των βιολογικών προϊόντων σε αυτόν τον τομέα.
Τα βιολογικά προϊόντα της ΛΕΣΒΙΓΑΛ παράγονται από γάλα βιολογικής γεωργίας που παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα της φυλής Λέσβου, που μεγαλώνουν είτε σε φάρμες του νησιού με πολύ φροντίδα, όπου τρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές υψηλής ποιότητας, είτε ελεύθερα σε ελεγχόμενα βοσκοτόπια.
- Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
- Όχι
- Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
- Όχι
- Origin
- Greek
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Όχι
- Vegan
- Όχι
- Bio
- Ναι
- Lactose Free
- Όχι