• Νέο
bio-product
search

Lemon Pharma Bach Rescue Drops Νο. 39 - 20 ml

16303
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το μείγμα Emergency αποτελείται από 5 λουλούδια Bach που βοηθούν να ξεπεραστούν οι στιγμές στρες, αναστάτωσης και καταστάσεις κρίσης. Το σύμπλεγμα λουλουδιών Bach No. 39 σας χαλαρώνει και ισορροπεί το καθημερινό σας άγχος μετά από συναισθηματική ή σωματική πίεση.

25,90 €
με ΦΠΑ

Φόρμουλα με βάση το μπράντυ. Υψηλή συγκέντρωση φυτών 1 στα 200 (πολλές μάρκες 1 στα 1000). N°39 Γραμμή έκτακτης ανάγκης με νέα και καινοτόμα προϊόντα λουλουδιών Bach, που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με μια έμπειρη ομάδα ειδικών. Το φως του ήλιου, το νερό, ο αέρας και το έδαφος είναι οι φυσικοί γονείς ενός φυτικού κόσμου που μας παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Αν συμπεριφερόμαστε στη φύση με προσοχή και σεβασμό, μας ανταμείβει με ανεξάντλητα οφέλη. Αυτή είναι η βασική ιδέα και πρότυπο κατά την προετοιμασία των βιολογικών προϊόντων . Για να διατηρηθεί η φυσική αντοχή των φυτών όσο το δυνατόν καλύτερα, οι διεργασίες γίνονται με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Η βιολογική ετικέτα της ΕΕ εγγυάται ότι τα φυτά προέρχονται από προσεκτική, οικολογική καλλιέργεια.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Μπράντυ* (27% vol.), αυθεντικά αποστάγματα λουλουδιών Bach με κανονικό γάλα πτηνού*, κίτρινο ροκρόζ* γιγάντιο βάλσαμο*, δαμάσκηνο κερασιού*, αμπέλου του δάσους*, * = Βιολογικό

Ρίξτε 3 έως 4 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε ή τοποθετήστε αδιάλυτες σταγόνες στη γλώσσα.
Συχνότητα: Κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη στην καθημερινότητά σας.


Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie