bio-product
search

Amaizin Βιολογικά Τσίπς Καλαμποκιού ΄Tortilla Rolls 100g

16314
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τραγανά σνακς με θαλασσινό αλάτι και την πικάντικη γεύση του jalapeno, φτιαγμένα από ευρωπαϊκό καλαμπόκι. Τα σνακς είναι χωρίς γλουτένη και τηγανισμένα σε ηλιέλαιο.

2,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 7 τεμάχια.

Το τσιπ τορτίγιας είναι ένα σνακ που παρασκευάζεται από τορτίγια καλαμποκιού, το οποίο κόβεται σε τρίγωνα και στη συνέχεια τηγανίζεται ή ψήνεται. Οι τορτίγιες καλαμποκιού είναι φτιαγμένες από νιχταμαλισμένο (nixtamalization) καλαμπόκι, φυτικό λάδι, αλάτι και νερό.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Κορν φλάουρ* (69%), ηλιέλαιο*, μπαχαρικά* (πιπεριά jalapeño* (1%) πιπεριά τσίλι*, κύμινο*, μαύρο πιπέρι*), ζάχαρη*, θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι*, πάπρικα*, σκόρδο*, λεμόνι *, εκχύλισμα μαγιάς*, λουλούδι*, εκχύλισμα τσίλι*. *= Βιολογικό

Ενέργεια 502 kcal (2099 kJ)
Λίπος 26 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 59 γραμμάρια
Σάκχαρα 2 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 2,6 γρ
Πρωτείνη 6 γραμμάρια
Αλας 1,2 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie