greek-product
Sleep & Stress, 285 γρ., Melovit
search
  • Sleep & Stress, 285 γρ., Melovit

Sleep & Stress, 285 γρ., Melovit

11109
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά φυσικού & Ελληνικού συμπληρώματος διατροφής, Sleep & Stress, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Ένα φυσικό χαλαρωτικό με Βαλεριάνα & Μελατονίνη, για την καταπολέμιση του άγχους & της αϋπνίας!!!

15,50 €
με ΦΠΑ

Απολαύστε μια τέλεια διατροφή με το MarmeVit 2 σε 1, ένα γευστικό προϊόν πρωινού αλλά ταυτόχρονα και χαλαρωτικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει τον οργανισμό ώστε να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες καθημερινές καταστάσεις. Ανακατέψτε μια κουταλιά από το προϊόν σε ένα φλυτζάνι με ζεστό νερό και φτιάξτε ένα υπέροχο χαλαρωτικό ρόφημα. Να μην λαμβάνεται στην οδήγηση.

Λαμβάνετε μία μερίδα με ένα κουτάλι του γλυκού απευθείας στο στόμα ή τοποθετώντας το σε μια φρυγανιά ή στο μπολ με το γιαούρτι σας. 

Τα άτομα με προβλήματα υγείας, φαρμακευτική αγωγή και οι έγκυες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους για την χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την συνήθη δίαιτα. Τα προϊόντα που αποτελούν συμπληρώματα διατροφής γνωστοποιούνται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.  Μην υπερβαίνετε την μερίδα ενός συμπληρώματος  χωρίς την συμβουλή του ιατρού σας. Τα προϊόντα με CE αποτελούν ιατροτεχνολογικά  προϊόντα.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie