bio-product
search

Schulp Βιολογικός Χυμός Ρόδι 750ml

16322
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι χυμοί Power Schulp είναι γνωστοί για τις υγιεινές τους ιδιότητες. Αυτοί οι αγνοί και χωρίς ζάχαρη χυμοί χρησιμοποιούν τις λειτουργικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών. Αυτή η παραλλαγή με ρόδι είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά.

8,70 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Από την αρχαιότητα, το ρόδι είχε μια ιδιαίτερη θέση στις αντιλήψεις, στη διατροφή και αντιμετώπιση των ασθενειών. Στην αρχαία Ελλάδα όπως και σήμερα, το ρόδι θεωρείται το φρούτο της γονιμότητας.

Τα θρεπτικά του συστατικά είναι εντυπωσιακά. Αποτελεί πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμίνης C, Κ και φυλλικού οξέος, καλίου και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών.

Εκτός από τα πλούσια μικροθρεπτικά συστατικά του, το ρόδι περιέχει περίπου 124 διαφορετικά φυτοχημικά, τα περισσότερα εκ των οποίων ασκούν ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση στον οργανισμό αλλά και ενάντια στα καρκινικά κύτταρα, δίνοντάς του και αντικαρκινικές ιδιότητες. Συγκεκριμένα, το ρόδι περιέχει σε μεγάλα ποσά ελλαγιταννίνες, οι οποίες είναι βιοδραστικές πολυφαινόλες.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Χυμός ροδιού*, * = Βιολογικός

Ενέργεια 63 kcal (266 kJ)
Λίπος 0,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 14,1 γρ
Σάκχαρα 12 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 0 γραμμάρια
Πρωτείνη 0,6 γρ
Αλας 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie