bio-product
search

Your Organic Nature Βιολογικός Χυμός Κόκκινων Φρούτων 1lt

16296
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτός ο χυμός φρούτων στύβεται προσεκτικά από φρεσκοκομμένα βιολογικά φρούτα που έχουν αρκετό χρόνο να ωριμάσουν στον ήλιο. Όσο περισσότερες οι ώρες ηλιοφάνειας, τόσο πιο νόστιμα είναι τα φρούτα. Αμέσως μετά τη συγκομιδή, πιέζονται προσεκτικά για να προσφέρουν αυτό το γευστικό χυμό. Είναι φρεσκοστυμμένος, που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται συμπύκνωμα ούτε πρόσθετα. Περιέχει φυσικά σάκχαρα φρούτων.

5,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Στο αγρόκτημα φρούτων και στον οπωρώνα της Your Organic Nature καλλιεργούνται διάφορες καλλιέργειες και πρώτες ύλες. Μετά τη συγκομιδή, ο κόκκινος καρπός επεξεργάζεται αμέσως ωμός, ώστε να διατηρηθούν τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά και η γεύση να είναι στα καλύτερά επίπεδα της!

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Χυμός μήλου* 39%, χυμός κόκκινου σταφυλιού* 20%, πουρές μήλου* 10%, χυμός αχλαδιού* 9%, χυμός πορτοκαλιού αίματος* 8%, χυμός αρώνιας* 4,5%, χυμός κερασιού 4%, χυμός φραγκοστάφυλου* 1,5%, βατόμουρο χυμός* 2,5%, * = Βιολογικός

Ενέργεια 47 kcal (198 kJ)
Λιπαρά 0,1 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 10,9 γρ
Σάκχαρα 10,3 γρ
Φυτικές ίνες 0 γραμμάρια
Πρωτείνη 0,1 γρ
Άλας 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie