Σουκραλόζη 100 tamplets, Splenda
search
  • Σουκραλόζη 100 tamplets, Splenda
  • Σουκραλόζη 100 tamplets, Splenda

Σουκραλόζη 100 tamplets, Splenda

4457
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Με τη Splenda , τώρα όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τη γλυκιά γεύση που επιθυμούν χωρίς κανένα περιορισμό! Η Splenda είναι η μοναδική γλυκαντική ουσία που παράγεται απ΄τη ζάχαρη! Έχει γεύση σαν τη ζάχαρη.. Χρησιμοποιείται σαν τη ζάχαρη.. Αλλά..δεν έχει τις θερμίδες της ζάχαρης!

7,25 €
με ΦΠΑ

Splenda είναι το όνομα μίας σύγχρονης γλυκαντικής ουσίας γνωστής ως σουκραλόζη, η οποία παράγεται από τη ζάχαρη.

H Splenda παράγεται από τη ζάχαρη, έχει τη γεύση της ζάχαρης, χωρίς όμως να έχει τις θερμίδες της! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην μαγειρική & στην ζαχαροπλαστική, χωρίς να αλλοιώνεται και να χάνει την αυθεντική γεύση της.

Στην κοκκώδη μορφή της η Splenda έχει 1,9 θερμίδες ανά κουτάλι γλυκού. Αυτό είναι λιγότερο από το 1/8 των θερμίδων ενός κουταλιού του γλυκού ζάχαρης.

Κάθε ταμπλέτα Splenda έχει 0,2 θερμίδες. Οι ταμπλέτες Splenda είναι μικρές & ιδιαίτερα εύχρηστες για ροφήματα!

Η σουκραλόζη δεν επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος ή τα επίπεδα ινσουλίνης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η σουκραλόζη δεν αναγνωρίζεται από τον οργανισμό ως υδατάνθρακας. Οι ελάχιστες θερμίδες που περιέχει είναι αμελητέες και δεν επιδρούν στα επίπεδα σακχάρου του αίματος.

Η σουκραλόζη είναι ασφαλής για όλα τα άτομα συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εγκύων. Περισσότερες από 100 μελέτες σε περίπου 20 χρόνια, αποδεικνύουν καθαρά την ασφάλεια στη χρήση της.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie