

Βιολογικά ιταλικά ζυμαρικά με την προσθήκη του σιταριού καμούτ και της σπιρουλίνας . Το σιτάρι καμούτ είναι μια πολύ παλιά ποικιλία που περιέχει πρωτεΐνες , υδατάνθρακες, βιταμίνες της ομάδας Β και μέταλλα. Η σπιρουλίνα είναι ένα " θαυματουργό " φύκι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θρεπτικά φυτικά συστατικά, ενώ περιέχει και σπάνια καλά λιπαρά οξέα .
Προτείνουμε να τα δοκιμάσετε με μια απλή αλλά νοστιμότατη συνταγή: κρατήστε λίγο από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με λίγα καρύδια , προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι . Η σάλτσα σας είναι έτοιμη ! Βάλτε την πάνω στα ζυμαρικά σας και προσθέστε τριμμένη παρμεζάνα ή γραβιέρα .
Η Castagno χρησιμοποιεί για την παραγωγή των ζυμαρικών της την μέθοδο της αργής 48ωρης ξήρανσης εξασφαλίζοντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά καθώς βέβαια και την πλούσια και γεμάτη γεύση τους .Ολα τα προιόντα είναι φτιαγμένα με παραδοσιάκες διαδικάσίες παραγωγής από δημητριακά που καλιεργούνται βιολογικά .