• -10%
bio-product
search

Αντιφθειρικό Έλαιο / Anti-Lice Oil 100ml Bioearth PID Defence

13777
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αντιφθειρικό έλαιο καταπολεμά & προστατεύει από ψείρες & κόνιδες! Βοηθάει να διώξετε ψείρες και κόνιδες καθώς χτενίζοντας τα μαλλιά, γλιστράνε πάνω στην τρίχα.

14,85 €
16,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Το έλαιο PID Defence της Bioearth έχει αντιβακτηριακή και αντιμηκυτιασική δράση και είναι ιδανική για την αντιμετώπιση και την πρόληψη ενάντια στις ψείρες. Περιέχει έλαιο Neem και αιθέρια έλαια Τεϊόδενδρου, λεβάντας, περγαμόντου, δενδρολίβανου και θυμαριού.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

MELIA AZADIRACHTA SEED OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) OIL*, THYMUS SATUREIOIDES (THYME) OIL*, LAVANDULA HYBRIDA (LAVANDER) OIL*, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, LINALOOL, LIMONENE.

*organically grown

  • Εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες καικ αφήστε το έλαιο για 30-40 λεπτά.
  • Συνεχίστε απομακρύνοντας τις ψείρες και τις κόνιδες από τα μαλλιά και το τριχωτό.

Για καλύτερα αποτελέσματα λούστε τα μαλλιά με το αντιφθειρικό σαμπουάν LID Defence της Bioearth.

Χρησιμοποιήστε το έλαιο σε συνδυασμό με την Λοσιόν σε Σπρέι PID Defence της Bioearth.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie