bio-product
search

Φρουτόκρεμα Multi 6+ (χωρίς Γλουτένη) 130gr Bio, Smileat

14505
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Smileat ενσωματώνει το μάνγκο ένα νόστιμο φρούτο που εκτός από εξωτική πινελιά έχει και μοναδική γεύση, που θα λατρέψετε. Μαζί με το μάνγκο ως νέο συστατικό και σε συνδυασμό με άλλα τέσσερα διαφορετικά φρούτα, κάνει αυτό το βάζο το μοναδικό στην αγορά με πέντε διαφορετικά φρούτα στον πουρέ .

2,00 €
με ΦΠΑ

Στο Smileat επιλέγουν τα καλύτερα 100% βιολογικά συστατικά, φροντίζοντας τα αλλεργιογόνα και φτιάχνοντας προϊόντα όπως στο σπίτι με μοναδική υφή και χρώμα. Επιπλέον, έχουν κάνει όλες τις συσκευασίες τους βιώσιμες.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Μήλο* (50%), αχλάδι* (20%), μπανάνα* (15%), μάνγκο* (9,8%) και πουρές πορτοκαλιού* (5,2%). *Από βιολογική γεωργία.

Υγειονομική εγγραφή: ΙΣΠΑΝΙΑ 26.02017/NA CEE

Προϊόν με πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ανοίξτε το μπουκάλι, ανακατέψτε με ένα κουτάλι πριν το καταναλώσετε. Μην προσθέτετε ζάχαρη. Μόλις ανοιχτεί, φυλάξτε το στο ψυγείο και καταναλώστε το μέσα σε 24 ώρες το πολύ. Φυλάσσεται σε φρέσκο ​​και ξηρό μέρος.

Ενεργειακή αξία63 kcal (267 kJ)

λίπη<0,5 γρ

- εκ των οποίων κορεσμένα0 γρ

υδατάνθρακες14 γρ

- εκ των οποίων σάκχαρα13 γρ

πρωτεΐνες0,5 γρ

Αλας<0,01 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie