snow greek-product bio-product
Βιολογικό Ποντίκι Μοσχαρίσιο Bio Γρεβενών, Ελληνικό, Greenhouse
search
  • Βιολογικό Ποντίκι Μοσχαρίσιο Bio Γρεβενών, Ελληνικό, Greenhouse
  • Βιολογικό Ποντίκι Μοσχαρίσιο Bio Γρεβενών, Ελληνικό, Greenhouse

Βιολογικό Ποντίκι Μοσχαρίσιο Bio Γρεβενών, Ελληνικό, Greenhouse

5314
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ποντίκι από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές και μεγαλώνει με φυσιολογικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά . Είναι πιο γευστικό από το συμβατικό και δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά . Το ποντίκι λόγω του κολλαγόνου που περιέχει είναι ιδανικό για φαγητά με σάλτσες.

24,90 € / kg
με ΦΠΑ

Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών ,λιγότερο λίπος και χοληστερίνη. Όλα αυτά οφείλονται στους αυστηρούς κανονισμούς που διέπουν τις μονάδες βιολογικής κτηνοτροφίας . Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών . Τα ζώα έχουν μόνιμη πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, ενώ τους παρέχεται αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας , αλλά την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μοσχαράκι με μελιτζάνες

Υλικά :

  • 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
  • 4 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτας εμπορίου
  • 2 ποτήρια νερό περίπου
  • 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
- See more at: http://www.cooklos.gr/syntages/mosharaki-melitzanes#sthash.f7sYkbM4.dpuf1 κιλό μοσχάρι ποντίκι

4-5 μελιτζάνες2 μέτρια κρεμμύδια3 ώριμες ντομάτες1 σκελίδα σκόρδο2 πράσινες γλυκές πιπεριές1/2 φλυτζάνι μαϊντανό1 κ.γ. κοφτό αλάτι1 κ.γ. κοφτό ρίγανηφρεσκοτριμμένο πιπέρι

κεφαλοτύρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε το κρέας και το βράζουμε στην χύτρα για 45 λεπτά. Αφού βράσει το βάζουμε σε ένα ταψί με δυο φλυτζάνες από τον ζωμό του. Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μεγάλα κομμάτια και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά και μετά τις βάζουμε και αυτές στο ταψί. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ρίχνουμε και αυτά στο ταψί. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200ºC για μια ώρα περίπου .Σερβίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας

Δείτε πώς στο βίντεο.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie