snow greek-product bio-product
Βιολογική Σπάλα Χωρίς Οστό Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse
search
  • Βιολογική Σπάλα Χωρίς Οστό Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse
  • Βιολογική Σπάλα Χωρίς Οστό Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse

Βιολογική Σπάλα Χωρίς Οστό Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse

5310
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σπάλα χωρίς οστό από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο εκτρέφεται μόνο με βιολογικές τροφές και μεγαλώνει ελεύθερα με φυσιολογικούς ρυθμούς , χωρίς ορμόνες και ανιβιώσεις, σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά. Η σπάλα είναι ιδανική για κοκκινιστό και επειδή είναι βιολογική, είναι ακόμα πιο νόστιμη και θρεπτική.

24,90 € / kg
με ΦΠΑ

Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών ,λιγότερο λίπος και χοληστερίνη και δεν περιέχει χημικά κατάλοιπα. Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Τα ζώα έχουν μόνιμη πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, κατά προτίμηση βοσκότοπους, ενώ τους παρέχεται αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή , αλλά και την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Συνταγή για παστιτσάδα

1 κιλό μοσχάρι από τη σπάλα

1 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

½ κιλό ψιλοκομμένα κρεμμύδια

5 σκελίδες σκόρδο

αλατοπίπερο

2 γαρύφαλλα

1 κιλό ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες

1 ποτηράκι λευκό κρασί

1 κουτ. σούπας λευκό ξύδι

½ κιλό σπαγγέτι

παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε μερίδες. Ρίχνετε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταθεί, τσιγαριζετε μέσα το κρέας, ρίχνετε τα κρεμμύδια και λίγο νερό και αφήνετε να σιγοψηθούν μέχρις ότου μαραθούν.Προσθέτετε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τα γαρύφαλλα, τις ντομάτες (αφού αφαιρέσετε τη φλούδα και τους σπόρους και τις κόψετε), το κρασί και το ξύδι.Αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί με τη σάλτσα επί 2 περίπου ώρες ή μέχρις ότου μαλακώσει και η σάλτσα πήξει .Βράζετε το σπαγγέτι σε μπόλικο νερό με αλάτι, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε πιατέλα. Τα πασπαλίζετε με παρμεζάνα και ρίχνετε επάνω το κρέας με τη σάλτσα.

Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας

Δείτε πώς στο βίντεο.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie