

Σνίτσελ από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος βιολογικής κτηνοτροφίας που τρέφεται μόνο με βιολογικές μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές και μεγαλώνει με φυσιολογικούς ρυθμούς σε φάρμα στα Γρεβενά. Είναι πιο πλούσιο σε πρωτείνες και μέταλλα και πιο γευστικό από το συμβατικό καθώς δεν περιέχει ορμόνες και αντιβιοτικά.
Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή , αλλά εντάσσεται στο σύνολο της βιολογικής γεωργίας και εξυπηρετεί τους σκοπούς της, που αφορούν την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μέσω της βιολογικής κτηνοτροφίας επιτυγχάνεται η διατήρηση της βιοποικιλότητας, των αυτοχθόνων φυλών και τύπων ζώων.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία Συνταγή για Βιολογικό Σνίτσελ Βιενουά