

Βιολογικό κομμάτι ουράς από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών. Έχει υψηλότερη διατροφική αξία και καλύτερη γεύση από το συμβατικό καθώς είναι απαλλαγμένο από αντιβιοτικά και ορμόνες.
Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών, λιγότερο λίπος και χοληστερίνη. Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Παρέχεται στα ζώα αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή, αλλά και την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία Συνταγή για Βιολογική Ουρά Μοσχαρίσια Κοκκινιστή
Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας
Δείτε πώς στο βίντεο.