

Βιολογικό κομμάτι ελιάς από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών.
Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών, λιγότερο λίπος και χοληστερίνη και δεν περιέχει χημικά κατάλοιπα. Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Τα ζώα έχουν μόνιμη πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, κατά προτίμηση βοσκότοπους, ενώ τους παρέχεται αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή, αλλά και την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία Συνταγή για Τρυφερό Βιολογικό Μοσχαράκι στο Φούρνο με Πατάτες
Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας
Δείτε πώς στο βίντεο.