heat greek-product bio-product
Βιολογική Λάπα Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse
search
  • Βιολογική Λάπα Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse
  • Βιολογική Λάπα Μοσχαρίσια Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse

Βιολογικό Μοσχάρι Μπούτι Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse

5307
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό κομμάτι μπούτι από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος από τα Γρεβενά το οποίο εκτρέφεται σε οικολογικά καθαρούς βοσκότοπους με χρήση βιολογικών ζωοτροφών. Το βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας είναι πιο νόστιμο και έχει υψηλότερη διατροφική αξία από το συμβατικό.

24,90 € / kg
με ΦΠΑ

Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών ,λιγότερο λίπος και χοληστερίνη και δεν περιέχει χημικά κατάλοιπα.Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Όταν αρρωστήσει ένα ζώο , θεραπεύεται με φυτικά εκχυλίσματα και άλλες ομοιοπαθητικές πρακτικές. Τα ζώα έχουν μόνιμη πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, κατά προτίμηση βοσκότοπους, ενώ τους παρέχεται αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή , αλλά και την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σούπα με μοσχάρι και λαχανικά

Υλικά:

700γρ. μοσχάρι λάπα

2 μέτρια κρεμμύδια

3 καρότα

3 πατάτες

ρίζα από 1 σέλινο

250γρ. μανιτάρια

1 ποτήρι λευκό κρασί

1 κλωναράκι δεντρολίβανο

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:

Βάζουμε το μοσχάρι σε μια μεγάλη κατσαρόλα να πάρει μία βράση και αφαιρούμε τον αφρό. Σουρώνουμε το κρέας και κρατάμε το ζωμό σε άλλη κατσαρόλα. Ψιλικόβουμε κρεμμύδι και τις πατάτες σε κυβάκια και το καρότο σε λεπτές φέτες. Βάζουμε το ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα τις πατάτες, το κρέας, τη σελινόριζα, το αλατοπίπερο και το δεντρολίβανο. Όταν εξατμιστούν τα υγρά σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί . Όταν εξατμιστεί και το αλκοόλ προσθέτουμε το ζωμό από το κρέας. Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσει για τουλάχιστον 40-50'. Αφαιρούμε το σέλινο και σερβίρουμε

Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας

Δείτε πώς στο βίντεο.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie