snow greek-product bio-product
Μπριζόλα Μοσχαρίσια Βιολογική Γρεβενών
search
  • Μπριζόλα Μοσχαρίσια Βιολογική Γρεβενών
  • Μπριζόλα Μοσχαρίσια Βιολογική Γρεβενών

Βιολογική Μπριζόλα Μοσχαρίσια Με Οστό Bio Γρεβενών, Ελληνική, Greenhouse

5308
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μπριζόλα κόντρα ή σπαλομπριζόλα από ελληνικό μοσχαράκι γάλακτος το οποίο εκτρέφεται μόνο με βιολογικές τροφές και μεγαλώνει ελεύθερα με φυσιολογικούς ρυθμούς μέσα σε φάρμα βιολογικής κτηνοτροφίας στα Γρεβενά. Το βιολογικό κρέας δεν είναι επιβαρυνμένο με χημικά φάρμακα και αντιβιώσεις , όπως το συμβατικό . Αντίθετα είναι πιο θρεπτικό και πιο γευστικό

27,90 € / kg
με ΦΠΑ

Το κρέας από βιολογική κτηνοτροφία είναι πιο νόστιμο και πιο υγιεινό από το συμβατικό, έχει μεγάλες ποσότητες μετάλλων, βιταμινών, αλλά και πρωτεϊνών ,λιγότερο λίπος και χοληστερίνη. Στη βιολογική κτηνοτροφία χρησιμοποιούνται μόνο βιολογικές ζωοτροφές ενώ απαγορεύεται η χρήση ορμονών, αντιβιοτικών & μεταλλαγμένων ζωοτροφών . Τα ζώα έχουν μόνιμη πρόσβαση σε υπαίθριους χώρους, κατά προτίμηση βοσκότοπους, ενώ τους παρέχεται αρκετός χώρος ώστε να μπορούν να κινούνται και να επιβιώνουν άνετα. Η βιολογική κτηνοτροφία, δεν έχει μοναδικό στόχο την παραγωγή προϊόντων και τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, ασφαλή για τον καταναλωτή , αλλά την αειφορικότητα και την ορθολογική χρήση της γης και των ζώων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαρινάδα βαλσάμικου

Υλικά:

4 μπριζόλες μοσχαρίσιες 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 κλαδάκια θυμάρι 2/3 φλιτζανιού λευκό κρασί 2/3 φλιτζανιού βαλσαμικό ξίδι 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο

πιπέρι

Ετοιμάζετε τη μαρινάδα : ανακατεύετε σε ένα μπολ τo κρεμμύδι, το θυμάρι, το πιπέρι, το κρασί, το βαλσαμικό ξίδι και το ελαιόλαδο. Βάζετε σε βαθύ σκεύος τις μπριζόλες, φροντίζοντας να μην καλύπτει η μία την άλλη και τις περιχύνετε με τη μαρινάδα. Σκεπάζετε με μεμβράνη κουζίνας και τα αφήνετε για 3-4 ώρες στο ψυγείο. Στραγγίζετε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα και τις ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι καλά ζεσταμένο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν πρώτα από τη μια και ύστερα από την άλλη. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200οC στο γκριλ. Κατόπιν τοποθετείτε τις μπριζόλες στο ταψί, τις αλατίζετε, τις περιχύνετε με λίγη μαρινάδα και τις ψήνετε στο γκριλ για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά (ο χρόνος εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας).

Σόδα για τρυφερό βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας

Δείτε πώς στο βίντεο.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΜΑΚΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, 6932919062, 61431796,
-
+


Συγκατάθεση για cookie