• Νέο
search

Biotech USA Mega Omega 3 180 Softgel Caps

16490
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-3 κάψουλα μαλακής ζελατίνης με 1000 mg ιχθυελαίου ανά μερίδα, 70% περιεκτικότητα σε EPA και DHA σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, με προσθήκη βιταμίνης Ε.

22,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Μοναδική περιεκτικότητα 70% σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα για την προστασία του νευρικού συστήματος και του καρδιαγγειακού συστήματος!

Διαθέσιμο σε μορφή κάψουλας μαλακής γέλης, το Mega Omega 3 έχει εξαιρετική περιεκτικότητα 70% σε λιπαρά οξέα EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και DHA (εικοσιδυεξανοϊκό οξύ), καθώς και πρόσθετη βιταμίνη Ε.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι τα λεγόμενα «απαραίτητα λίπη», που σημαίνει ότι το σώμα μας δεν είναι σε θέση να τα παράγει, επομένως πρέπει να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη πρόσληψη από εξωτερικές πηγές.

Γνωρίζουμε πολλούς τύπους ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Η κύρια πηγή τους είναι διάφορα είδη θαλάσσιων ψαριών (μπακαλιάρος, τόνος, σολομός, σκουμπρί, ρέγγα). Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όπως το λινέλαιο ή το κραμβέλαιο, είναι επίσης πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

Παρά το γεγονός ότι οι θετικές φυσιολογικές επιδράσεις των λιπών πλούσιων σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι ευρέως γνωστές, συχνά αποτυγχάνουμε να προσλάβουμε επαρκείς ποσότητες τέτοιων λιπαρών.

Το DHA σε κάψουλες μαλακής γέλης Mega Omega 3 συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, καθώς και στη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου*, ενώ η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

*Τα υποδεικνυόμενα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω ημερήσιας πρόσληψης 250 mg DHA.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTech USA, το Mega Omega 3 αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Παρασκεύασμα ψαριού 70% {ιχθυέλαιο [56% Ωμέγα-3 (28% EPA, 21% DHA)], αντιοξειδωτικό (εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη)}, κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υγραντικό (γλυκερίνη), καθαρό νερό], DL-άλφα -τοκοφερόλη.
Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τροφές που περιέχουν διοξείδιο του θείου.

Πάρτε 2 κάψουλες μαλακής γέλης την ημέρα με νερό. Μην παίρνετε περισσότερο από τη συνιστώμενη ημερήσια μερίδα!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ημερήσια ποσότητα: 2 κάψουλες μαλακής γέλης | Μερίδες ανά δοχείο: 90

 

σε 2 κάψουλες μαλακής γέλης

NRV* (2 κάψουλες μαλακής γέλης)

Ιχθυέλαιο

- εκ των οποίων Ωμέγα-3

· εκ των οποίων EPA (Εικοσιπεντανοϊκό οξύ)

· εκ των οποίων DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ)

1000 mg

800 mg

400 mg

300 mg

**

**

**

**

Βιταμίνη Ε

2 mg

16%

 

*Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες.**Δεν έχει καθοριστεί NRV.

Συσκευασία : 90 κάψουλες (45 ημερήσιες μερίδες), 180 κάψουλες (90 ημερήσιες μερίδες)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie