• -15%
search

Taurine Powder 200g Self Omninutrition

15725
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η ταυρίνη είναι το δεύτερο κοινό αμινοξύ στους μύες. Η ταυρίνη λειτουργεί μιμούμενη την ινσουλίνη και αυξάνοντας τη ροή των αμινοξέων μυικού χτισίματος και ενεργοποιώντας τη γλυκόζη στους μύες. Μια άλλη βασική λειτουργία της ταυρίνης είναι να ενεργεί ως οσμορυθμιστής, δηλαδή να ρυθμίζει την ισορροπία των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων στα κύτταρά σας.

17,17 €
20,20 €
με ΦΠΑ

Επιπλέον, η ταυρίνη ελέγχει εν μέρει τη ροή των θετικών ιόντων δια μέσου της κυτταρικής μεμβράνης του μυ , μια διαδικασία που είναι απαραίτητη για μια καλή συστολή και ανακλαστικότητα, έχοντας τόσο προστατευτική όσο και εργογόνο δράση στους μύες. Η ταυρίνη είναι επίσης ένα τέλειο υδατοδιαλυτό αντιοξειδωτικό. Φυσικές πηγές Ταυρίνης είναι το κρέας και τα θαλασσινά.


Χαρακτηριστικά Self Omninutrition Amino Taurine:

  • Βελτιώστε τη μυική ανάπτυξη
  • Καλύτερη απόδοση
  • Λειτουργικότητα & Ισχύς
  • 100% Ταυρίνη σε Σκόνη
  • Μέγιστη την αποκατάσταση
  • Μυϊκή υπερτροφία

1 γρ Ταυρίνης / Δόση

Αναμείξτε 1 scoop σε 100ml νερού και ανακινείστε για 30 δευτερόλεπτα.

Ενέργεια 0 kcal/0 kJ Λίπος 0 γρ Υδατάνθρακας 0 γρ Πρωτεΐνη 0 γρ Αλας 0 γρ ΤΑΥΡΙΝΗ 1 γρ

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie