search

C30 Energy Gel Passion Fruit 60ml Neversecond

16050
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ενεργειακό gel για γρήγορη απορρόφηση ενέργειας.

3,50 €
με ΦΠΑ

Το ενεργειακό gel C30 παρέχει 30 γραμμάρια υδατανθράκων για γρήγορη απορρόφηση ενέργειας. Μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς νερό. Η ήπια γεύση και το λεπτό ιξώδες μειώνουν την πιθανότητα για γαστρεντερική δυσφορία, ακόμη και κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων και αγώνων. Η χρήση μπορεί να εξατομικευτεί περαιτέρω σε συνδυασμό με το NEVERSECOND Guidance System™.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Συστατικά: Water, Maltodextrin (30%), Fructose (14.3%), Natural Flavors, Gelling Agent (Pectins), Acid (Citric Acid), Acidity Regulator (Trisodium Citrate), Salt, Stabilizer (Calcium Lactate), Preservative (Potassium Sorbate)Όλες οι παρτίδες προϊόντων είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport.

Καταναλώστε 1-3 gel ανά ώρα έντονης άσκησης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie