search

Nutri Coffee 250g Gold Nutrition

16062
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο Nutri Coffee είναι ένας λειτουργικός καφές που βασίζεται σε καφέ, κακάο, MCT (τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας), αμινοξέα, φυτικές ίνες και υπερτροφές, σχεδιασμένος να δίνει ώθηση ενέργειας και εστίασης!

24,18 €
με ΦΠΑ

Το Nutri Coffee GoldNutrition® είναι ένα ρόφημα με βάση τον καφέ, το κακάο, τα MCTs (τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας), τα αμινοξέα, τις ίνες και τις υπερτροφές, σχεδιασμένο να δίνει στις μέρες σας ενέργεια και ώθηση εστίασης!

Αυτός ο καφές δεν έχει πρόσθετα σάκχαρα, έχει χορταστική δράση λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και συνδυάζει την καφεΐνη με τα MCTs (ευεργετικά λιπαρά για την υγεία λόγω της σύνθεσής του σε λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας), που ευνοεί την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και γίνεται ένας καλός σύμμαχος για τη διατήρηση του σωματικού βάρους. Περιέχει ακόμα κουρκουμά και μαύρο πιπέρι που εντείνουν περαιτέρω τις ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό, μετατρέποντάς τον σε έναν αληθινό λειτουργικό καφέ.

Οφέλη συστατικών:

  • Η καφεΐνη βοηθά στη βελτίωση της εγρήγορσης.
  • Τα MCT είναι τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας που χρησιμοποιούνται ως πηγή ενέργειας, τα οποία δεν συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους και έχουν θετικό αντίκτυπο στον έλεγχο του βάρους. Μεταβολίζονται γρήγορα και μετατρέπονται σε ενέργεια, γι' αυτό και χρησιμοποιούνται ως πηγή γρήγορης ενέργειας.
  • Οι ίνες ινουλίνης και ψυλλίου έχουν χορταστική δράση
  • Το κακάο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες
  • Ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδη δράση και σε συνδυασμό με μαύρο πιπέρι το αποτέλεσμα ενισχύεται.

Μπορεί να καταναλωθεί από όλους τους τύπους ανθρώπων, αθλητές, φοιτητές, άτομα με δραστήριο τρόπο ζωής ή οποιονδήποτε λάτρη του καφέ που θέλει να επιταχύνει το μεταβολισμό του, να προσφέρει άμεση ενέργεια στον οργανισμό, να διατηρήσει μια υγιεινή διατροφή και να βελτιώσει υγιεινά τα επίπεδα συγκέντρωσής του και με ασφάλεια. Δεδομένης της μεταβολικής διεγερτικής του δράσης, της αντιφλεγμονώδους δράσης και της βελτίωσης της μικροχλωρίδας από πρεβιοτικές ίνες, γλυκίνη και κουρκουμά, αυτός ο καφές είναι ενδιαφέρον για όσους θέλουν να ελέγξουν το βάρος τους.

Οφέλη του καφέ Nutri:

  • Επιταχύνει τον μεταβολισμό
  • Στιγμιαία ενέργεια
  • Βελτιώνει τα επίπεδα συγκέντρωσης
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

MCT 80% Σκόνη (μη υδρογονωμένο λάδι καρύδας, σιρόπι γλυκόζης, τροποποιημένο άμυλο, αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου)) [30%], γλυκίνη, σκόνη κακάο [20%]*, λυοφιλοποιημένος καφές [10%], Fibruline™ instant (ινουλίνη κιχωρίου), σκόνη Psyllium ( Plantago Ovata , φλοιός)*, αρωματική ουσία, κουρκουμάς σε σκόνη ( Curcuma longa , ρίζα)*[1,5%], άνυδρη καφεΐνη [0,3%], μαύρη σκόνη πιπεριού ( Piper nigrum , φρούτα) *[0,1%], γλυκαντικό (σουκραλόζη). Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη, γάλα, ξηρούς καρπούς, σουσάμι και θειώδη.

Ο κύριος σκοπός αυτής της φόρμουλας είναι να αποτελεί τακτικά μέρος του πρωινού του καταναλωτή. Ωστόσο, μπορεί επίσης να ληφθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εκτός από τη νύχτα, εάν το άτομο είναι ευαίσθητο στην καφεΐνη. Για να το ετοιμάσετε, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας (15 g) σε 100-150 ml ζεστό νερό, γάλα ή φυτικό ρόφημα, ανακινήστε καλά και σερβίρετε. Μετά το άνοιγμα, καταναλώστε το εντός 2 μηνών το πολύ.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie