search

Nitrox Therapy 340gr Tropical Fruit BioTech USA

15508
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Preworkout Ρόφημα σε σκόνη ,ενισχυμένο με εργογόνα βοηθήματα, βιταμίνες, μέταλλα, και αμινοξέα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεϊνη για έξτρα ενέργεια και τόνωση αλλά και μαγνήσιο για την μείωση της κόπωσης. Ιδανικό για μαχητικά αθλήματα . Με γεύση Τροπικών Φρούτων .

23,90 €
με ΦΠΑ

Χρειάζεστε βοήθεια για ενέργεια και συγκέντρωση; Συμπεριλαμβανομένης της υψηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη***, η αναθεωρημένη φόρμουλα του προ-προπονητικού μας προϊόντος Nitrox Therapy περιέχει ενεργά συστατικά που μπορεί να διευκολύνουν την επίτευξη των προπονητικών σας στόχων. *Η νιασίνη, η βιταμίνη Β6, ο σίδηρος και το μαγνήσιο στο προϊόν συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και επίσης συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια. **Στη νέα φόρμουλα περιλαμβάνεται επίσης, το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και επίσης συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Άλλα βασικά συστατικά της θεραπείας Nitrox περιλαμβάνουν τα αμινοξέα που βρίσκονται συνήθως στις φόρμουλες πριν από την προπόνηση: L-κιτρουλίνη, L-αργινίνη και βήτα-αλανίνη. Η νέα φόρμουλα περιέχει αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας 2:1:1 (BCAAs) καθώς και κιτρικές και φουμαρικές ενώσεις. Οι κιτρικές και φουμαρικές ενώσεις εμπλέκονται στις μεταβολικές διεργασίες του λεγόμενου κύκλου του κιτρικού οξέος, μιας βιοχημικής διαδικασίας του ανθρώπινου σώματος.

  • Με 16 ενεργά συστατικά
  • Με υδατάνθρακες και BCAA
  • Με βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
  • Με μαγνήσιο που συμβάλλει στη φυσιολογική μυϊκή λειτουργία**
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
  • Κυκλοφορεί σε διάφορες φρουτώδεις γεύσεις
  • Χωρίς Γλουτένη - και χωρίς λακτόζη

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Δεξτρόζη 60%, Υδροχλωρική L-Αργινίνη 8,8%, Βήτα-Αλανίνη 8,2%, L-Κιτρουλίνη 5,9%, οξύ (κιτρικό οξύ), αρωματικές ύλες, άνυδρη καφεΐνη 1,2%, άλατα μαγνησίου κιτρικού οξέος, αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), άλατα ασβεστίου κιτρικού οξέος, γλυκαντικό (σουκραλόζη), L-λευκίνη 0,4%, οξείδιο μαγνησίου, L-ισολευκίνη 0,2%, L-βαλίνη 0,2%, νικοτινικό οξύ, φουμαρικός σίδηρος, χρώματα (tartrazine1, Allura Red AC 1 ) , οξείδιο ψευδαργύρου , υδροχλωρική πυριδοξίνη, χλωριούχο χρώμιο (III). 1 Allura Red AC, ταρτραζίνη: μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά.

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τροφές που περιέχουν διοξείδιο του θείου.

Αναμείξτε 1 μερίδα (17 g = 1 μεζούρα = 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας) προϊόν με 250 ml νερό σε ένα μπουκάλι shaker. Πάρτε 1 μερίδα 30 λεπτά πριν την προπόνησή σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μακριά από παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη [ 200 mg/ημερήσια ποσότητα (80 mg/100 ml)]. Δεν συνιστάται για παιδιά και έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Δεν συνιστάται για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση ή ευαισθησία στην καφεΐνη. Δεν συνιστάται για άτομα με ιατρική πάθηση ή/και λήψη φαρμάκων.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Daily amount: 1 serving (17 g) | Sevings per container: 1

Supplement Facts

17 g

NRV* (17 g)

L-Arginine hydrochloride

1496 mg

**

- of which L-Arginine

1237 mg

**

Beta-alanine

1400 mg

**

L-Citrulline

1000 mg

**

Caffeine anhydrous

200 mg

**

BCAAs***

136 mg

**

- L-Leucine

68 mg

**

- L-Isoleucine

34 mg

**

- L-Valine

34 mg

**

Citrate

219 mg

**

Fumarate

4,5 mg

**

Dextrose

8,0 mg

**

Niacin (nicotinic acid)

8,0 mg

50%

Vitamin B6

0,21 mg

15%

Magnesium

56,2 mg

15%

Iron

2,1 mg

15%

Zinc

1,5 mg

15%

Chromium

6,0 μg

15%

*NRV: Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες.  **No NRV value has been established. ***BCAAs: Branched-chain amino acids.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie