search

Sport Nitrate 400, 70ml Beet it

16063
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Mια αμπούλα συμπυκνωμένου χυμού παντζαριού με 400mg διατροφικών νιτρικών ανά μερίδα. Παρέχοντας τη μέγιστη πρόσληψη νιτρικών στον μικρότερο όγκο υγρού, προτιμάται από τους επίλεκτους αθλητές ως ένα γρήγορο και εύκολο στη λήψη συμπλήρωμα. Προερχόμενο από 6-8 παντζάρια, είναι εντελώς φυσικό, η αμπούλα παντζαριού ενώνεται με χυμό λεμονιού που μειώνει τη γεύση του καθιστώντας το πιο εύγευστο.

3,40 €
με ΦΠΑ

Το παντζάρι (beta vulgaris) ή αλλιώς ο χυμός παντζαριού είναι μία εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων μικροθρεπτικών συστατικών. Περιέχει κάλιο, βεταΐνη, νάτριο, μαγνήσιο, βιταμίνη C και νιτρικά άλατα, ενώ έχει 29kcal/100g. Η μεγάλη περιεκτικότητα του παντζαριού σε νιτρικά άλατα (>250mg/100g. φρέσκου τρόφιμου) είναι αυτή που το καθιστά εργογόνο βοήθημα. Η δράση του παντζαριού βασίζεται στην μετατροπή των νιτρικών ιόντων σε νιτρικό οξύ, γνωστό αγγειοδιαστολέα που αυξάνει την αιματική ροή σε όλο το σώμα. Κατά αυτό τον τρόπο οι μύες τροφοδοτούνται πιο γρήγορα με οξυγόνο, γλυκόζη και άλλα θρεπτικά συστατικά για να αποδώσουν καλύτερα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

 Συμπυκνωμένος χυμός παντζαριού (98%), χυμός λεμονιού (2%), από συμπυκνώματα.

Για τους αθλητές αντοχής (δρομείς/ποδηλάτες) και για μέγιστη συγκέντρωση οξυγόνου στα μυϊκά κύτταρα.:  1-2 αμπούλες μία έως τρεις ώρες πριν την άσκηση και για έως και 6 ημέρες πριν από τον αγώνα. Και 2 shot 90 λεπτά πριν τον αγώνα. 

Διατροφικά στοιχεία ανά 100ml

Ενέργεια     373kJ / 88kcal
Λιπαρά 0g
εκ των οποίων κορεσμένα     0g
Υδατάνθρακες 18g
εκ των οποίων σάκχαρα 17g
Πρωτεΐνες     3,7g
Αλάτι     0,48g

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie