search

Black Blood CAF+ 300gr Cola BioTech USA

15511
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Black Blood CAF+ είναι μια σύνθετη φόρμουλα που περιέχει 400mg καφεϊνης καθώς και μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό παραγωγής ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

36,90 €
με ΦΠΑ

Έχετε δοκιμάσει διάφορα προϊόντα σε σκόνη ροφημάτων πριν την προπόνηση, αλλά νιώσατε ότι κάτι πάντα έλειπε; Αναζητάτε ένα προϊόν που να ικανοποιεί τις υψηλές σας απαιτήσεις;

Κάτι που σας δίνει κίνητρο και σας επιτρέπει να εστιάσετε αποκλειστικά στην προπόνηση; Λοιπόν, μια λήψη Black Blood CAF+ – και είστε έτοιμοι!


Η δομή του Black Blood CAF+ είναι πιο συμπηκνωμένη από τα συνηθισμένα προϊόντα PreWorkout. Υποστηρίζει την προπόνησή σας με καφεΐνη, L-αργινίνη και L-citrulline, βιταμίνες και μέταλλα καθώς και L-τυροσίνη, βήτα-αλανίνη και ινοσιτόλη.

Το Black Blood CAF+ είναι μια σύνθετη φόρμουλα που περιέχει μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό παραγωγής ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό πρωτεϊνών και γλυκογόνου, το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, ψευδάργυρος συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, στη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.

Γιατί συνιστούμε τη σκόνη ροφήματος Black Blood CAF+;

Διότι περιέχει

12 ενεργά συστατικά

200 mg καφεΐνης ανά μερίδα

Με L-τυροσίνη, βήτα-αλανίνη, L-αργινίνη και L-κιτρουλίνη

Με εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (BioPerine®)

Με βιταμίνες και μέταλλα

Με μαγνήσιο, νιασίνη και βιταμίνη Β6 που συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και συμβάλλουν στις κανονικές διαδικασίες παραγωγής ενέργειας.

Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών

Χωρίς κρεατίνη

Χωρίς ζάχαρη

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς ζάχαρη: 0,5 g ζάχαρης ανά 100 ml στο έτοιμο προς κατανάλωση ρόφημα που παρασκευάζεται με νερό.

Χωρίς λακτόζη: <0,1 g λακτόζης ανά 100 ml στο έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν που παρασκευάζεται με νερό.

Χωρίς γλουτένη σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.

Σε ποιον προτείνουμε τη σκόνη ροφήματος BioTechUSA Black Blood CAF+

Tόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες (άνω των 18 ετών)

Για σκληροπυρηνικούς body builders

Για όσους ασχολούνται με μαχητικά αθλήματα

Ακόμα και για όσους έχουν ως στόχο το αδυνάτισμα

Για όσους αναζητούν ένα προϊόν σε σκόνη για πριν την προπόνηση χωρίς λακτόζη, γλουτένη και ζάχαρη

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

Cola

Υδροχλωρική L-Αργινίνη 16%, βήτα-αλανίνη 14%, L-Κιτρουλίνη 13%, οξύ (μηλικό οξύ), αρωματικές ύλες, άλατα μαγνησίου κιτρικού οξέος, στιγμιαίο μαύρο τσάι (Camellia sinensis) εκχύλισμα φύλλων 8,0%, πυκνωτικό (κόμμι ξανθάνης) , L-Τυροσίνη 2,9%, άνυδρη καφεΐνη 2,4%, διογκωτικός παράγοντας (πολυδεξτρόζη), ινοσιτόλη, γλυκαντικές ουσίες (κυκλαμικές ενώσεις, ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη), αντισυσσωματικό (διοξείδιο του πυριτίου), χρώμα (λαμπερό μαύρο PN), οξείδιο ψευδαργύρου, νικοτιναμίδη , υδροχλωρική πυριδοξίνη, ρυθμιστής οξύτητας (ανθρακικό νάτριο), εκχύλισμα φρούτου μαύρου πιπεριού BioPerine® (Piper nigrum) 0,01%.
Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, σέλινο, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια και τροφές που περιέχουν διοξείδιο του θείου.

Ανακατέψτε 2x1 σκόνη μερίδας (2x7,5 g = 2x1,5 μεζούρα) με 2x100 ml νερό σε ένα μπουκάλι shaker. Πάρτε 1 μερίδα 15 λεπτά πριν και 1 μερίδα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση!

Προειδοποίηση: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη [ 400 mg/ημερήσια ποσότητα (200 mg/100 ml)]. Δεν συνιστάται για παιδιά και έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Δεν συνιστάται για άτομα με ιατρική πάθηση ή/και λήψη φαρμάκων. Δεν συνιστάται για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση και ευαισθησία στην καφεΐνη. Μην το καταναλώνετε με άλλο προϊόν με καφεΐνη την ίδια μέρα!

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Daily amount (15 g): 2 servings (2 x 7.5 g) I Servings per container: 2

Active ingredients

7,5 g

15 g

L-Arginine hydrochloride

1209 mg

2418 mg

- of which L-Arginine

1000 mg

2000 mg

Beta-alanine

1050 mg

2100 mg

L-Citrulline

1000 mg

2000 mg

Malate (malic acid)

900 mg

1800 mg

L-Tyrosine

215 mg

429 mg

Inositol

100 mg

200 mg

BioPerine® black pepper fruit extract

0,75 mg

1,5 mg

Total Caffeine

200 mg

400 mg

- from caffeine anhydrous

179 mg

358 mg

- from black tea extract

21 mg

42 mg

Magnesium

96 mg

192 mg (51%*)

Niacin (nicotinamide)

4 mg

8 mg (50%*)

Zinc

3,2 mg

6,5 mg (65%*)

Vitamin B6

0,75 mg

1,5 mg (107%*)

*Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες.

Like all BioTechUSA products, Black Blood CAF+ consists of safe and carefully selected ingredients.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie