search

Muscle Mass 4000gr Chocolate BioTech USA

15500
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ρόφημα υδατανθράκων και πρωτεΐνης σε σκόνη , με προσθήκη πεπτιδίων κρεατίνης και γλουταμίνης. Το Muscle Mass είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συμπληρώσετε εύκολα την πρόσθετη πρόσληψη θερμίδων και πετύχετε αποτελεσματική αποκατάσταση . Περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας από 5 διαφορετικές πηγές, 5 είδη υδατανθράκων και κρεατίνη. Με υπέροχη γεύση σοκολάτας.

61,90 €
με ΦΠΑ

Προτείνουμε το Muscle Mass διότι:

Περιέχει 5 τύπους υδατανθράκων με διαφορετικούς γλυκαιμικούς δείκτες

Περιέχει 5 είδη πρωτεϊνών

Με μονοϋδρική κρεατίνη

Με πεπτίδια γλουταμίνης

Χωρίς λακτόζη

Το Muscle Mass είναι μια εξαιρετική επιλογή για να συμπληρώσετε εύκολα την πρόσθετη πρόσληψη θερμίδων. Περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας από 5 διαφορετικές πηγές, 5 είδη υδατανθράκων και κρεατίνη.

5 είδη πρωτεϊνών: συμπύκνωμα ορού γάλακτος, υδρολυμένη πρωτεΐνη, καζεΐνη, απομονωμένο ορό γάλακτος, ασπράδι αυγού

Αυτοί οι τύποι πρωτεϊνών έχουν διαφορετικούς ρυθμούς απορρόφησης επομένως είναι ιδανικοί μετά την προπόνηση καθώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας, εάν θέλετε να χτίσετε μυς.

5 είδη υδατανθράκων

Η αυξημένη πρόσληψη θερμίδων είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια χτισίματος του όγκου, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με επιπλέον κατανάλωση πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε 5 διαφορετικούς τύπους υδατανθράκων, η πρόσληψη επιπλέον θερμίδων μπορεί να διασφαλιστεί εύκολα. Οι υδατάνθρακες με υψηλότερο γλυκαιμικό δείκτη συμβάλλουν στην ταχύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης και βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση των αποθηκών γλυκογόνου σας. Οι υδατάνθρακες με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη δίνουν ενέργεια στον οργανισμό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στους πιο αργούς ρυθμούς απορρόφησής τους.

Πεπτίδια γλουταμίνης

Σε σύγκριση με την L-γλουταμίνη, η οποία είναι ένα αμινοξύ ελεύθερης μορφής, τα πεπτίδια γλουταμίνης έχουν καλύτερα ποσοστά βιοδιαθεσιμότητας.

Μονοϋδρική κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι ένα μόριο που αποτελείται από 3 συνδεδεμένα αμινοξέα (γλυκίνη, μεθειονίνη, αργινίνη) και παίζει σημαντικό ρόλο στις διαδικασίες παραγωγής ATP, καθώς και στην μυϊκή υπερτροφία

Συνιστάται το BioTechUSA Muscle Mass

έαν είστε σε περίοδο προετημασίας ή αύξησης όγκου

εάν έχετε έναν εκτόμορφο σωματότυπο

εάν η πρόσθετη πρόσληψη θερμίδων είναι πρόκληση για εσάς

*Εκτόμορφος Σωματότυπος

Ο εκτόμορφος τύπος είναι αδύνατος, έχει επίπεδο θώρακα, διαθέτει χαμηλά ποσοστά λίπους καθώς και χαμηλά επίπεδα μυϊκής μάζας. Διαθέτει γρήγορο μεταβολικό ρυθμό και η ικανότητά του να αποθηκεύει λίπος και μυϊκή μάζα είναι σχετικά μειωμένη.

Προπονητικά, ο συγκεκριμένος σωματότυπος θα πρέπει να δίνει έμφαση στην προπόνηση με αντιστάσεις, ώστε να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη και το μυϊκό του βάρος.

Διατροφικά, οι εκτόμορφοι έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να τρώνε μεγαλύτερες ποσότητες και να μην βάζουν βάρους. Παράλληλα με την προπόνηση δύναμης, χρειάζεται να λαμβάνουν τροφές με αρκετή πρωτεΐνη και υδατάνθρακα, σε τακτά γεύματα, ώστε να βελτιώνεται η σωματική τους κατάσταση.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:  PentaCarb Matrix 65% (σακχαρόζη, δεξτρόζη, φρουκτόζη, μαλτοδεξτρίνη, άμυλο καλαμποκιού), χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σκόνη κακάο, Πρωτεΐνη Matrix 7% [ συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, υδρολυμένη πρωτεΐνη, καζεϊνικό ασβέστιο (περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος , άλας γάλακτος ), whe σκόνη], πεπτίδιο γλουταμίνης (περιέχει σιτάρι ), πυκνωτικό (κυτταρίνη), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες ( σόγια ), μικρονισμένη μονοϋδρική κρεατίνη 3%, αρωματικές ύλες, αλάτι.

Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

Ανακατέψτε 1 μερίδα (55 g = 1,5 λιγοστά κουτάλια μέτρησης = 4 γεμάτα κουταλάκια του γλυκού) με 400 ml νερό σε ένα σέικ. Τις ημέρες προπόνησης καταναλώστε 1 μερίδα αμέσως μετά τις προπονήσεις και 1 μερίδα μεταξύ των γευμάτων σας. Τις ημέρες ανάπαυσης καταναλώστε 1 μερίδα μεταξύ των γευμάτων σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Η κατανάλωση αυτού του προϊόντος δεν υποκαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Nutritional information

1 serving: 55 g I Serving per container: 72 I Daily serving: 2 servings (110 g)

 

in 100 g

RI* (100 g)

in 55 g

in 110 g

Energy

1662 kJ/ 393 kcal

20 %

914 kJ/ 216 kcal

1828 kJ/ 432 kcal

Fats

of which saturates

3,7 g

1,0 g

5%

5%

2,0 g

0,55 g

4,1 g

1,1 g

Carbohydrates

of which sugars

71 g

67 g

27%

74%

39 g

37 g

78 g

74 g

Fiber

3,3 g

**

1,8 g

3,6 g

Protein

17 g

34%

9,4 g

19 g

Salt

1,2 g

21%

0,68 g

1,4 g

* RI: Πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ / 2000 kcal). ** Η τιμή RI δεν έχει καθοριστεί.

 Χωρίς λακτόζη: <0,1 g λακτόζη / 100 ml έτοιμο προς κατανάλωση ποτό.

Other active ingredients

in 100 g

in 55 g

in 110 g

Micronized Creatine Monohydrate

3000 mg

1650 mg

3300 mg

-of which creatine

2600 mg

1430 mg

2860 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie