search

C30 Sports Drink Mix Citrus 640g Neversecond

16044
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το μείγμα ενεργειακών ποτών C30 Citrus της NEVERSECOND προσφέρει ταχεία απορρόφηση ενέργειας υδατανθράκων για υποστήριξη της απόδοσης αντοχής, ενυδάτωσης και μείωση του κινδύνου γαστρεντερικής δυσφορίας κατά την προπόνηση και τους αγώνες.

28,00 €
με ΦΠΑ

Το μείγμα ενεργειακών ποτών C30 Citrus της NEVERSECOND προσφέρει ταχεία απορρόφηση ενέργειας υδατανθράκων για υποστήριξη της απόδοσης αντοχής, ενυδάτωσης και μείωση του κινδύνου γαστρεντερικής δυσφορίας κατά την προπόνηση και τους αγώνες. Το μείγμα αθλητικών ροφημάτων C30 παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μόνο ό,τι χρειάζεστε για μέγιστη απόδοση και δεν περιέχει χρώματα, πρόσθετα ή τεχνητές γεύσεις. Κάθε μερίδα αποδίδει ακριβώς 30 γραμμάρια ενέργειας χρησιμοποιώντας το μείγμα μας AJ21, ένα μείγμα υδατανθράκων μαλτοδεξτρίνης-φρουκτόζης 2:1 που παρέχει γρήγορη ενέργεια και ενυδάτωση. Αυτό το μείγμα ποτού είναι ισοτονικό για γρήγορη γαστρική κένωση και περιέχει 200 mg νατρίου για την προώθηση της ταχύτερης απορρόφησης του νερού. Με ήπια γεύση και ουδέτερο pH, το αθλητικό ποτό C30 είναι εύκολο στο στομάχι ακόμα και σε έντονες συνθήκες αγώνων και προπόνησης.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Ανακατέψτε 32 g σκόνης (1 μεζούρα) με 500 ml νερό και ανακινήστε μέχρι να διαλυθεί τελείως η σκόνη. Για περαιτέρω εξατομίκευση, χρησιμοποιήστε το Neversecond Guidance SystemTM.C30 SPORTS DRINK MIX Γεύση – Κίτρο20 Δόσεις – Επανασφραγιζόμενη Συσκευασία(20-SERVING RESEALABLE PACK)Όλες οι παρτίδες προϊόντων είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες χωρίς απαγορευμένες ουσίες από την Informed Sport.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie