bio-product
search

Βιολογικά Καρύδια Πεκάν 150g Βιοαγρός

15792
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα καρύδια πεκάν είναι βρώσιμοι πυρήνες καρπού, που λαμβάνονται από το δέντρο που ανήκει στην οικογένεια Juglandaceae. Τα καρύδια πεκάν είναι οι πιο ωφέλιμοι ξηροί καρποί.

6,35 €
με ΦΠΑ

Τα καρύδια πεκάν πρέπει να περιλαμβάνονται συχνότερα σε μια υγιεινή διατροφή. Περιέχουν διπλάσιες ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών σε σύγκριση με άλλους ξηρούς καρπούς. Τα Πεκάν έχουν περισσότερες από 19 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, βιταμίνης Ε, φυλλικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, φώσφορο, κάλιο και αρκετές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Καρύδι Πεκάν

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie