• Νέο
search

Gold Touch EAA Amino Bluberry 300g

16536
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Συμπλήρωμα απαραίτητων αμινοξέων (EAA) της εταιρείας GoldTouch Nutrition που περιλαμβάνει BCAA και άλλα απαραίτητα αμινοξέα, σημαντικά για τη βέλτιστη φυσιολογική λειτουργία και την αθλητική επιτυχία. Ιδανικό για αθλητές, bodybuilders, τακτικούς επισκέπτες γυμναστηρίου και λάτρεις της φυσικής κατάστασης που πρέπει: Ανεβάστε το παιχνίδι της φυσικής τους κατάστασης Προκαλέστε τη σύνθεση πρωτεϊνών των μυών Βελτιώστε την ανάπτυξη και τη δύναμη των μυών Επιταχύνετε τον χρόνο αποθεραπείας μετά από έντονες προπονήσεις

35,00 €
με ΦΠΑ

Το πρωτοποριακό σύμπλεγμα EAA είναι ένα δυναμικό συμπλήρωμα αμινοξέων που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης. Κατασκευασμένη με ακρίβεια, κάθε μερίδα 6 γραμμαρίων περιέχει 3000 mg BCAA (αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) και 2360 mg βασικών αμινοξέων για να εξασφαλίσει ολοκληρωμένη υποστήριξη για το ταξίδι της φυσικής σας κατάστασης. Αυτά τα αμινοξέα παίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη των μυών, την επισκευή και τη γενική ευεξία.

Προσαρμοσμένο για αφοσιωμένους αθλητές καθώς και για λάτρεις της φυσικής κατάστασης, το EAA Complex μας είναι τέλειο για όσους αγωνίζονται για βελτιστοποίηση μυών, αυξημένη αντοχή και γρήγορη αποκατάσταση μετά την προπόνηση.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • Μυϊκή ανάπτυξη και αντοχή : ένα ισχυρό μείγμα BCAA: 1500mg L-Λευκίνη, 750mg L-Ισολευκίνη και 750mg L-Βαλίνη που υποστηρίζει τη μυϊκή αντοχή και μειώνει την κούραση μετά την άσκηση και τον μυϊκό πόνο.
  • Μυϊκή σύνθεση και αποκατάσταση : αυτά τα επιλεγμένα αμινοξέα ενισχύουν τη σύνθεση πρωτεϊνών των μυών, τροφοδοτώντας τη διαδικασία επισκευής και αναδόμησης των μυϊκών ιστών μετά από έντονες προπονήσεις.
  • Απολαύστε βελτιωμένη δύναμη, αντοχή και συνολική αθλητική απόδοση προσθέτοντας BCAA και άλλα ζωτικής σημασίας απαραίτητα αμινοξέα στην καθημερινή σας διατροφή (συμπεριλαμβανομένης της L-Λυσίνης, της L-Θρεονίνης, της L-Φαινυλαλανίνης και άλλων)

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

1 μερίδα (1 μεζούρα)=6 γρ 

Συνιστούμε 2-3 μερίδες EAA ημερησίως, αναμεμειγμένες με 200ml-250ml νερό.

Πάρτε 1 από αυτές τις μερίδες πριν από την προπόνησή σας , προκειμένου να παρέχετε μια άμεσα διαθέσιμη πηγή αμινοξέων κατά τη διάρκεια της άσκησης .

Ανάλογα με τη διατροφή, την ένταση της προπόνησης και τους στόχους φυσικής κατάστασης, καταναλώνετε επιπλέον μερίδες μετά την προπόνηση για να υποστηρίξετε την μυϊκή αποκατάσταση και να ενισχύσετε τη σύνθεση πρωτεϊνών ή μεταξύ των γευμάτων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια θετική ισορροπία αζώτου και να υποστηρίξετε τη συνολική πρωτεϊνοσύνθεση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie