• Νέο
search

Mintense Energy Chews (Μασώμενες καραμέλες καφεΐνης) CAFFEINE BULLETS 4τμχ/30γρμ

16411
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Άμεσο κίνητρο για μέγιστα αθλητικά αποτελέσματα με τα Caffeine Bullets, με γεύση μέντα! Απογειώστε την αθλητική σας απόδοση μέσω αύξησης της αντοχής, της δύναμης και της συγκέντρωσης. Λόγω των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών απορροφώνται ταχύτατα, με την εμφάνιση της καφεΐνης στην κυκλοφορία να γίνεται μόλις σε 5 λεπτά!

5,80 €
με ΦΠΑ

Τα Caffeine Bullets έχουν πολλαπλά key benefits, για μαραθωνοδρόμους, αθλητές elite επιπέδου οποιουδήποτε αθλήματος καθώς και για ασκούμενους στο γυμναστήριο. Κάποια από τα πλεονεκτήματα τους είναι τα παρακάτω:

- 100mg καφεΐνης ανά μασώμενη καραμέλα

- Εμφάνιση της καφεΐνης στην κυκλοφορία 3 φορές ταχύτερα σε σχέση με άλλες πηγές (π.χ. κάψουλες)

- Αυξάνει τα ενεργειακά επίπεδα και βελτιώνει την συγκέντρωση

- Μειώνει την κόπωση και την αίσθηση εξάντλησης

- Αυξάνει την αντοχή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 4%

- Αυξάνει την μυϊκή ισχύ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 7%

- Σχεδιάστηκε από αθλητές για αθλητές

- Χωρίς τεχνητά γλυκαντικά

- Μόνο 27 θερμίδες ανά μασώμενη καραμέλα

Σιρόπι γλυκόζης, ζάχαρη, νερό, φυτικό έλαιο, ηλεκτρολύτες (χλωριούχο νάτριο, κάλιο, ασβέστιο), καφεΐνη, σκόνη από ασπράδι αυγού, έλαιο μέντας

Ανά μασώμενη καραμέλα (chew)/7gr

Ενέργεια: 27.5kcal

Λίπος: 0.3γρ

 εκ των οποίων κορεσμένα: 0.2γρ

Υδατάνθρακες: 6.1γρ

 εκ των οποίων σάκχαρα: 3.7γρ

Ίνες: 0.00γρ

Πρωτεΐνες: 0.01γρ

Καφεΐνη: 0.10γρ (100mg)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie