bio-product
search

Βιολογική Ρυζογκοφρέτα (χωρίς γλουτένη & αλάτι) 100g Lima

16029
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι ρυζογκοφρέτες αποτελούν όντως ένα πρώτης τάξεως σνακ, καθώς είναι εύκολες στη μεταφορά και απίστευτα τραγανές. Περιέχουν θρεπτικά συστατικά, όπως μαγγάνιο, ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά στη παραγωγή νέων κυττάρων και στην επούλωση πληγών και μαγνήσιο, το οποίο χαλαρώνει τους μύες και βοηθά στην μετατροπή του φαγητού σε ενέργεια.

1,70 €
με ΦΠΑ

Οι ρυζογκοφρέτες είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακ τα οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανικές για το δρόμο, το γραφείο, τα ταξίδια. Μπορείτε να φάτε αρκετές, χωρίς τύψεις και ενοχές, καθώς έχουν λίγες θερμίδες. Κάποιοι, βέβαια, τις θεωρούν άγευστες. Ωστόσο, μπορούν να μεταμορφωθούν σε νόστιμο και υγιεινό σνακ, αλμυρό ή γλυκό, με την προσθήκη των υλικών της αρεσκείας μας. Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να κάνετε τις ρυζογκοφρέτες βάση για τοστ, να τις χρησιμοποιήσετε δηλαδή αντί για ψωμί και να βάλετε πάνω μαρμελάδα, φρούτα, μέλι, μερέντα, λαχανικά, αβοκάντο, αυγά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ολόκληρο ρύζι* 100%. * = Βιολογικό

Ενέργεια 393 kcal (1665 kJ)
Λίπος 3,2 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,9 γρ
Υδατάνθρακες 82 γραμμάρια
Σάκχαρα 0,5 γρ
Φυτικές ίνες 7,8 γρ
Πρωτείνες 7,8 γρ
Αλάτι 0,05 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie