bio-product
search

Βιολογική Ρυζογκοφρέτα με Φαγόπυρο 100g Lima

16028
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το φαγόπυρο περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη σε σχέση με άλλα δημητριακά, τις περισσότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνες Ε και Κ, φολικό οξύ και είναι πλούσιο σε μέταλλα όπως ασβέστιο, χαλκό, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Οι ρυζογκοφρέτες μπορούν να καταναλωθούν είτε σκέτες ως σνακ με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες, είτε με αλείμματα μαρμελάδας, σοκολάτας, μέλι. κλπ.

2,00 €
με ΦΠΑ

Οι ρυζογκοφρέτες είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακ τα οποία μπορείτε να καταναλώσετε όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδανικές για το δρόμο, το γραφείο, τα ταξίδια. Μπορείτε να φάτε αρκετές, χωρίς τύψεις και ενοχές, καθώς έχουν λίγες θερμίδες. Κάποιοι, βέβαια, τις θεωρούν άγευστες.

Ωστόσο, μπορούν να μεταμορφωθούν σε νόστιμο και υγιεινό σνακ, αλμυρό ή γλυκό, με την προσθήκη των υλικών της αρεσκείας μας.

Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να κάνετε τις ρυζογκοφρέτες βάση για τοστ, να τις χρησιμοποιήσετε δηλαδή αντί για ψωμί και να βάλετε πάνω μαρμελάδα, φρούτα, μέλι, μερέντα, λαχανικά, αβοκάντο, αυγά.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ρύζι Ολικής αλέσεως *, φαγόπυρο 10%, θαλασσινό αλάτι

*προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Μπορεί να περιέχει ίχνη σησαμιού και σόγιας.

Διατροφική Αξία ανά 100g
Ενέργεια kj 1641kj
Ενέργεια kcal 388kcal
Λιπαρά 3g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.7g
Υδατάνθρακες 80g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Εδώδιμες ίνες 4.5g
Πρωτεΐνες 8.4g
Αλάτι 0.28g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie