• -10%
bio-product
search

Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Γλυκολέμονο (lime) 5ml ,Vegan, Primavera

14107
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Άρωμα: φρέσκο, λεμονάτο. Ιδιότητες: εξαγνίζει, αναζωογονεί, εμπνέει. Χρησιμοποιείται για την αϋπνία, για εντερικά προβλήματα, κατάθλιψη, στρες καθώς και ως χαλαρωτικό, αντισπασμωδικό και ηρεμιστικό.

11,61 €
12,90 €
με ΦΠΑ

Το lime είναι ένα εσπεριδοειδές με πράσινο φλοιό και όξινο, αρωματικό πολτό που προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία και τώρα καλλιεργείται στις τροπικές περιοχές, την Αφρική και την Κεντρική Αμερική. Τα lime μεγαλώνουν μέχρι και 5 μέτρα ύψος, οι καρποί είναι πιο ζουμεροί από τα λεμόνια και εκτιμώνται ιδιαίτερα για το έντονο άρωμά τους. Ονομάζονται επίσης «λεμόνια των τροπικών», αποτελούν συστατικό πολλών διάσημων κοκτέιλ και συστατικό στη μεξικάνικη και νοτιοανατολική ασιατική κουζίνα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά:Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil* Org, Citral**, Limonene**, Linalool**

* από βιολογική καλλιέργεια
** φυσικά συστατικά του αιθέριου ελαίου

Καλλυντικά για αρωματική περιποίηση του δέρματος. 1 σταγόνα σε 3 κουταλιές της σούπας θαλασσινό αλάτι για ένα πλήρες μπάνιο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie