search

Σετ Ταξιδίου με Αφρόλουτρα Γκρέιπφρουτ & Πορτοκάλι, Λεβάντα & Γεράνι και Καρύδα 100ml Faith in Nature

15898
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το σετ περιλαμβάνει τρία διαφορετικά αφρόλουτρα ταξιδιωτικού μεγέθους, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τα φυσικά οφέλη της σειράς πλήρους μεγέθους όπου κι αν πάτε.

7,35 €
με ΦΠΑ

Η λεβάντα και το γεράνι φέρνουν πάντα μια αίσθηση ηρεμίας σε κάθε μέρα, και αυτό το υπέροχο αρωματικό αφρόλουτρο θα κάνει ακριβώς αυτό. Αναπνεύστε βαθιά και χαλαρώστε.

Το Grapefruit & Orange συνδυάζει αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ και πορτοκαλιού, τα οποία είναι γνωστά για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και τα αναζωογονητικά τους αρώματά .

Η καρύδα αξιοποιεί τα πολλά οφέλη του λαδιού καρύδας - θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο και θα μυρίζει δελεαστικά τροπικά.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Αυτά τα αφρόλουτρα είναι κατάλληλα για συχνή χρήση στο μπάνιο ή στο ντους ή για μία πολυτελή εμπειρία κάτω από ζεστό νερό.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie