• -10%
bio-product
search

Κρέμα Προσώπου Νυκτός Τριπλής Βιταμίνης C / Triple C Night Cream 20ml Bio, Mad Hippie

13979
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μια βαθιά ενυδατική θεραπεία γεμάτη με 3 μορφές βιταμίνης C, ισχυρά αντιοξειδωτικά και προσαρμογόνα. Με 19 πρωτοποριακά ενεργά συστατικά, αυτή η συνεργιστική φόρμουλα φέρνει εντυπωσιακά πιο φωτεινό, υγιές και λεία επιδερμίδα σε ένα μόνο βάζο!

19,44 €
21,60 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Τριπλό C: 3 βιοδιαθέσιμες μορφές βιταμίνης C, η καθεμία με ξεχωριστές βιολογικές διεργασίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αναζωογονήσουν και να προστατεύσουν το δέρμα από την έκθεση σε καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες.
Ασκορβικό Τετραεξυλδεκυλεστέρα, Φωσφορικό Ασκορβυλικό Μαγνήσιο & Γλυκοζίτη ασκορβυλίου, όλες οι απίστευτα βιοδιαθέσιμες και αποτελεσματικές μορφές βιταμίνης C, λειτουργούν για να φωτίζουν το δέρμα και να μειώνουν την εμφάνιση του αποχρωματισμού, ενώ μειώνουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Reishi: Γνωστό ως το «μανιτάρι της αθανασίας» στην κινεζική ιατρική, το reishi είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο που είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία.
Sodium PCA: Ένα φυσικό υγραντικό, το Sodium PCA βοηθά στη δέσμευση της υγρασίας στο δέρμα, βελτιώνοντας δραματικά την ενυδάτωση του δέρματος.
Cloudberry: Ένα σεβαστό σκανδιναβικό μούρο γνωστό για την ικανότητά του να αναπτύσσεται στις πιο σκληρές συνθήκες, το Cloudberry είναι γεμάτο με αναζωογονητικά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C και η βήτα καροτίνη που βοηθούν ακόμη και την επιδερμίδα και τη φωτεινότητα!
Εκχύλισμα κουρκουμά: Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό εξαιρετικό για το δέρμα με τάση ακμής, το εκχύλισμα κουρκουμά βοηθά στη μείωση της όψης του αποχρωματισμού του δέρματος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Το εκχύλισμα κουρκουμά δίνει τα οφέλη του σεβαστού αρχαίου βοτάνου, χωρίς την κίτρινη επίδραση του κλασικού κουρκουμά.
Chaga: Ένα φυσικό προσαρμογόνο γεμάτο με ισχυρά αντιοξειδωτικά, όπως η υπεροξειδική δισμουτάση και ο ψευδάργυρος. Λειτουργεί για την αναζωογόνηση και την προστασία του δέρματος από τους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες και την έκθεση σε ρύπους.
Βούτυρο καριτέ: Χρησιμοποιημένο στην Αφρική για αιώνες για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, το βούτυρο καριτέ είναι μια πλούσια πηγή των ισχυρών αντιοξειδωτικών βιταμινών Α & Ε, ζωτικής σημασίας λιπαρών οξέων και κινναμωμικού οξέος.
Κεραμίδιο: Σχηματίζει ένα λεπτό λιπιδικό φράγμα που συγκρατεί την υγρασία, ενώ προστατεύει και θρέφει το δέρμα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Απιονισμένο νερό (Aqua), βιολογικό έλαιο από σπόρους Carthamus Tinctorius (Safflower), Ισοπροπυλικό Παλμιτικό, Ασκορβικό Τετραεξυλδεκυλεστέρα (Βιταμίνη C), Φωσφορικό Ασκορβυλικό Μαγνήσιο (Βιταμίνη C), Γλυκοζίτη Ασκορβυλίου (Βιταμίνη C), Κητυλική αλκοόλη (Στευλική Αλκοόλη, Πογλυκερυλερίνη) και) Στεατικό Γλυκερυλεστέρα (και Στεαρυλική Αλκοόλη, Στεατικό Οξύ, Στεατικό Γλυκερυλεστέρα, Εκχύλισμα Inonotus Obliquus (Μανιτάρι Chaga), Εκχύλισμα Ganoderma Lucidum (Μανιτάρι Reishi), Βούτυρο Butyrospermum Parkii (Shea), Φαιναιθυλική Αλκοόλη Off, Callycollyxry Εκχύλισμα λουλουδιών, εκχύλισμα φρούτου Rubus Chamaemorus (Cloudberry), Έλαιο σπόρων Ribes Nigrum (Μαύρο φραγκοστάφυλο), Squalane, PCA νατρίου, κόμμι ξανθάνης, αποσταγμένο στον ατμό Έλαιο Citrus Aurantium Dulcis (γλυκού πορτοκαλιού), νάτριο Υαλουρονικό οξύ (τοβιόλη) ), Εκχύλισμα ρίζας Curcuma Longa (κουρκουμάς),Εκχύλισμα Chlorella Pyrenoidosa, Αλλαντοΐνη, Κεραμίδιο 3, Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2)

Εφαρμόστε κάθε βράδυ κάνοντας απαλό μασάζ για να εξασφαλίσετε την εισχώρηση στην επιδερμίδα των ενεργών συστατικών. 

Μπορείτε να την εφαρμόσετε μετά το Serum Βιταμίνης C ή το Serum Βιταμίνης A. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie