search

Regenerating Bakuchiol Serum 15ml Dr. Scheller

15465
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ορός Αναγέννησης της Επιδερμίδας με Bakuchiol

7,85 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 1 τεμάχια.

Εξοπλισμένος ορός με ιδιαίτερα συσφιγκτικές και δυναμωτικές ιδιότητες, υψηλής ποιότητας, που βελτιώνει την επιδερμίδα και προσφέρει αντιγηραντική δράση.

Περιέχει υψηλής ποιότητας βοτανικό έλαιο bakuchiol (φυτορετινόλη) και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από το δέρμα!

Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και μειώνεται η εμφάνιση των πρώτων μικρών ρυτίδων.

Ο ορός καταπολεμά τις κηλίδες μελάγχρωσης. Το αποτέλεσμα: μια φρέσκια, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Το Bakuchiol είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά που υπάρχουν σήμερα στη φύση. Έχει τη δυνατότητα να καταπολεμά αποτελεσματικά τα σημάδια της γήρανσης, τι πανάδες και την ακμή στο δέρμα σας και να το κάνει να δείχνει νεότερο, πιο υγιές και πιο λαμπερό από ποτέ.

Θεωρείται η φυσική εναλλακτική της ρετινόλης και είναι το πιο hot ενεργό συστατικό παγκοσμίως αυτή τη στιγμή.

Τι είναι το Bacuchiol ?

Πρόκειται για το εκχύλισμα των σπόρων του φυτού Psoralea Corylifolia ή αλλιώς babchi που εντοπίζουμε στην Ανατολική Ασία

Στην Ελλάδα ευδοκιμεί στην περιοχή της Ηπείρου, γνωστό από την αρχαιότητα για τη θεραπευτική του δράση.

Ενεργό συστατικό φυτικής προέλευσης με αποτελεσματική αντιοξειδωτική, αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντική δράση.

Ο λόγος που ακούμε τους ειδικούς να εκθειάζουν το bakuchiol και που το συναντάμε όλο και συχνότερα σε φόρμουλες προϊόντων περιποίησης, είναι σίγουρα οι vegan αναζητήσεις. Σε αντίθεση με τη συνθετική ρετινόλη, το bakuchiol είναι φυτικό, κι αυτό και μόνο το κάνει ελκυστικό στους σύγχρονους, «πράσινους» καταναλωτές.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την Bacuchiol ?

Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη - δύο σημαντικές πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα νεανικό, λείο και ενυδατωμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρούμε ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα μας.

Το bakuchiol ή μπακουτσιόλη λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και προστατεύει την επιδερμίδα απο τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Έχει επίσης την ικανότητα να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και να αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης για να διατηρεί το δέρμα σας ενυδατωμένο και χωρίς ρυτίδες.

Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να ηρεμήσουν το δέρμα και να μειώσουν την ερυθρότητα στο πρόσωπό σας.

Η χρήση ενός προϊόντος περιποίησης που περιέχει bakuchiol μπορεί να κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο φωτεινό, νεανικό και λαμπερό. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής και να μειώσει – επουλώσει τα σημάδια ακμής

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Ρετινόλη - Bakuchiol

 Glycine Soja (Soybean) Oil [1]Coco CaprylateOenothera Biennis (Evening Primrose) OilSimmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil [1]SqualaneBakuchiolCalendula OffIcinalis (Calendula) Flower ExtractBisabololHelianthus Annuus (Sunflower) Seed OilTocopherol
from controlled organic agriculture

  • Εφαρμόστε στην επιδερμίδα πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.
  • Ολοκληρώστε με την ενυδατική σας κρέμα.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie