bio-product
search

Φυτικό Κολλαγόνο / Plant-based Collagen 30ml La Saponaria Pure Actives

13861
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φυτικό κολλαγόνο, φυσική πρωτεΐνη για φρέσκια όψη επιδερμίδας. Φυτικής προέλευσης κολλαγόνο που φροντίζει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

9,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Αυτό το ενεργό συστατικό προέρχεται από δύο διαφορετικά εκχυλίσματα που προέρχονται από τα φρούτα της Αφρικανικής Κιγέλιας και το φλοιό δέντρου σαπουνιού.Τα συστατικά αυρά είναι πλούσια σε πεπτίδια και φλαβονοειδή αντίστοιχα και μόλις συνδυαστούν απελευθερώνουν μια ισχυρή δράση, ανασηκώνουν, τονώνουν, ενυδατώνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα!

Ένα ιδιαίτερο προϊόν για ειδικές περιστάσεις!

Χρησιμοποιήστε το ως βάση για το μακιγιάζ σας ή όποτε θέλετε να νιώσετε απλά υπέροχοι!

Ενεργά Συστατικά:Προπανοδιόλη: Παράγοντας που διατηρεί την ιξώδη δομήΕκχύλισμα Φρούτων Κιγέλιας: Ενυδατώνει και αυξάνει την ελαστικότητα

  • Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Θρέφει & Συσφίγγει
  • Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Vegan
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua, Propanediol, Quillaja Saponaria Bark Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate

  • Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με δύο τρόπους:

  • Εφαρμόστε πριν την κρέμα προσώπου ή ως κρέμα προσώπου. Εφαρμόστε 2 σταγόνες απεθεύθειας στην επιδερμίδα σας και κάνετε μασάζ έως ότου απορροφηθεί εντελώς.
  • Ενισχύστε την αγαπημένη σας κρέμα ή serum προσθέτοντας 1 με 2 σταγόνες. Θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της κρέμας σας ή του serum που χρησιμοποιείτε και θα κάνει την υφή τους πιο ανάλαφρη και εύκολο να τα απλώσετε στην επιδερμίδα σας.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie