• -12%
bio-product
search

Soft Glow Highlighter -Sunrise Glow 01- Bio,Vegan, Lavera

14123
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Soft Glow Highlighter της Lavera δίνει λάμψη μεγάλης διάρκειας με απαλή έως έντονη λάμψη.

9,24 €
10,50 €
με ΦΠΑ

Το Soft Glow Highlighter της Lavera φωτίζει το δέρμα και είναι ιδανικό για να αναδείξει συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Η μεταξένια υφή με οργανικό αμυγδαλέλαιο και ορυκτές χρωστικές, είναι εύκολο να δώσει λάμψη που διαρκεί. Αυτό το vegan highlighter μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα λάμψης, από φυσικό έως έντονο.


Ανακαλύψτε τις 2 αποχρώσεις του Soft Glow Highlighter της Lavera !


Sunrise Glow 01: Μια ζεστή χρυσή απόχρωση με χρυσή λάμψη
Ethereal Light 02: Μια φυσική απόχρωση με χρυσή και ασημί λάμψη

- Vegan
- Χωρίς σιλικόνη -
Χωρίς ορυκτέλαιο
- Χωρίς μικροπλαστικά
- Δερματολογικά ελεγμένη
- Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος
- Πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά
- Κατασκευάζεται στη Γερμανία

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Μίκα, πυριτικό μαγνήσιο, τρικαπρυλίνη, διοξείδιο του τιτανίου (CI 77891), πυρίτιο, στεατικό μαγνήσιο, έλαιο σπόρων Simmondsia Chinensis (Jojoba)*, Οξείδιο σιδήρου (CI 77491), Prunus Amygdalus Dulcis (γλυκό αμύγδαλο, υδατέλαιο) Aqua), λεβουλινικό οξύ, τοκοφερόλη, γλυκίνη σόγια (σογιέλαιο), λεβουλινικό νάτριο, γλυκερίνη, έλαιο σπόρων Helianthus Annuus*, Οξείδιο κασσίτερου, Άρωμα (άρωμα)**, Σιτρονελλόλη**, Λιμονενόλη**, Λιναλοόλη

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
** από φυσικά αιθέρια έλαια

Το Soft Glow Highlighter της Lavera, μπορεί να εφαρμοστεί είτε απευθείας στο δέρμα είτε πάνω από το μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε το highlighter με φειδώ πάνω από τα ζυγωματικά και ανακατέψτε ελαφρά. Στη συνέχεια, προσθέστε περαιτέρω τόνους, στη γέφυρα και την άκρη της μύτης, στο τόξο του έρωτα και στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie