• -12%
bio-product
search

Βιολογική Σκιά Ματιών Signature Colour Eyeshadow -Space Gold 08-Vegan, Lavera

14113
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η Signature Color Eyeshadow της Lavera εντυπωσιάζει με την κρεμώδη, εύκολης ανάμιξης υφή της.

6,34 €
7,20 €
με ΦΠΑ

Η Signature Color Eyeshadow από τη lavera εντυπωσιάζει με την κρεμώδη, εύκολης ανάμιξης υφή της.
Δημιουργήστε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τις Signature Color Eyeshadows της Lavera. Με την κρεμώδη υφή τους, οι σκιές ματιών με εντονο χρωματισμό απλώνονται εύκολα και αναμειγνύονται άψογα. Οι χρωστικές που αντανακλούν το φως παρέχουν έντονη χρωματική απόδοση και πολύ μεγάλο κράτημα χωρίς να δημιουργούν πτυχώσεις. Με συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως βιολογικό αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε για περιποίηση των ευαίσθητων βλεφάρων.
Ανακαλύψτε τις 2 Ultra Glitter αποχρώσεις της Signature Color Eyeshadow της Lavera! Είτε χρησιμοποιούνται μόνες τους είτε ως τοπ, οι Ultra Glitter Shades δημιουργούν ένα μοναδικό φινίρισμα σε κάθε εμφάνιση με τα διαφορετικά χρωματιστά σωματίδια γκλίτερ τους.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Μίκα, Καπρυλικό/Τριγλυκερίδιο Κάπρικο, Πυριτικό Μαγνήσιο, Στεατικό Μαγνήσιο, Βοροπυριτικό Ασβέστιο, Διοξείδιο του Τιτανίου (CI 77891), Πυρίτιο, Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77491), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Amygdalus) Oilnea-Seamond (Sweet Almond) *, Γλυκίνη έλαιο σόγιας (σόγια), νερό (υδάτινο), οξικό τοκοφερύλιο, λεβουλινικό οξύ, λεβουλινικό νάτριο, γλυκερίνη, τοκοφερόλη, έλαιο σπόρων Helianthus Annuus*, Οξείδιο κασσίτερου, Άρωμα (άρωμα)**, Κίτρο Limonene**, Linalool**

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
** από φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε τη σκιά στο βλέφαρο με ένα πινέλο ή καθαρά δάχτυλα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie