• -12%
bio-product
search

Βιολογικό Μολύβι Χειλιών Soft Lipliner -Mauve 06- Vegan, Lavera

14132
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα Soft Lipliners ολοκληρώνουν τη σειρά περιποίησης χειλιών της Lavera. Το μολύβι χειλιών είναι τέλειο για τον καθορισμό του περιγράμματος των χειλιών σας και σας επιτρέπει να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στο σχήμα τους.

5,19 €
5,90 €
με ΦΠΑ

Τα Soft Lipliners ολοκληρώνουν τη σειρά περιποίησης χειλιών της Lavera. Το μολύβι χειλιών είναι τέλειο για τον καθορισμό του περιγράμματος των χειλιών σας και σας επιτρέπει να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στο σχήμα τους. Η λεία, κρεμώδης υφή, που δίνει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη, περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο και έτσι προσφέρει αποτελεσματική προστασία για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα των χειλιών.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Triheptanoin, Isoamyl Laurate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax*, Mica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, C10-18 Triglycerides, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Rhus Verniciflua Peel Wax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Lauroyl Lysine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Rosa Centifolia Flower Extract*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Tilia Cordata Flower Extract*, Tocopherol, Maltodextrin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol* denat. Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77492), Carmine (CI 75470), Iron Oxide (CI 77491), Bismuth Oxychloride (CI77163), Iron Oxide (CI 77499)

* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils

Για να αποτρέψετε το κραγιόν να ξεφύγει,  χρησιμοποιήστε το Soft Lipliner και σχεδιάστε προσεκτικά μια γραμμή κατά μήκος του περιγράμματος των χειλιών σας.
Στη συνέχεια, εφαρμόστε το κραγιόν ή το lip gloss σας ως συνήθως.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie