• -12%
search

Cooling Lip Booster 5,5ml lavera

15172
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Cooling Lip Booster από τη lavera αφήνει τα χείλη μεταξένια απαλά και έχει ένα απαλό συσφικτικό και δροσιστικό αποτέλεσμα.

12,94 €
14,70 €
με ΦΠΑ

Το Cooling Lip Booster από τη lavera έχει ένα απαλό γεμάτο αποτέλεσμα και αφήνει τα χείλη μεταξένια απαλά. Το φυσικό υαλουρονικό οξύ και τα συστατικά υψηλής ποιότητας όπως το βιολογικό λάδι καρύδας και το βιολογικό βούτυρο από πυρήνες μάνγκο θρέφουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών και το προστατεύουν από την ξηρότητα. Η ακαταμάχητη λάμψη του κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα αμέσως μετά την εφαρμογή. Σχεδιασμένο με μενθόλη για απαλό μυρμήγκιασμα και αίσθηση δροσιάς που ενισχύει το αποτέλεσμα που γεμίζει τα χείλη. Πρωτοποριακή, μη κολλώδης, απαλή σύνθεση για βέλτιστη άνεση.

– Vegan– Χωρίς γλουτένη– Χωρίς σιλικόνη– Χωρίς ορυκτέλαιο– Χωρίς μικροπλαστικά– Δερματολογικά ελεγμένο– Πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polyhydroxystearic Acid, Menthol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Distarch Phosphate, Triolein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dipotassium Glycyrrhizate, Anthocyanins, Glyceryl Dioleate, Water (Aqua), Citric Acid, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Geraniol**

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

** φυσικά αιθέρια έλαια 

Εφαρμόστε ένα Cooling Lip Booster με το απλικατέρ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie