search

Κρεμοσάπουνο Λεβάντα & Γεράνι 400 ml Faith in Nature

15892
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Lavender & Geranium Hand Wash είναι εμποτισμένο με αιθέρια έλαια λεβάντας για να καταπραΰνει το δέρμα ενώ απομακρύνει αποτελεσματικά και απαλά τους ρύπους και τα βακτήρια.

6,29 €
με ΦΠΑ

Η λεβάντα και το γεράνι φέρνουν μια αίσθηση ηρεμίας σε κάθε χρήση, και αυτό το αρωματικό σαπούνι χεριών λεβάντας θα κάνει ακριβώς αυτό.

  • Πλύσιμο χεριών 99% φυσικής προέλευσης
  • Φτιαγμένο με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης & αιθέρια έλαια
  • Χωρίς σιλικόνη, Paraben, SLS και SLES
  • Εγκεκριμένη και χωρίς σκληρότητα φροντίδα χεριών από την Vegan Society
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Aqua (νερό), Ammonium Laureth Sulfate*, Maris Sal (θαλασσινό αλάτι), Polysorbate 20*, Lavandula Angustifolia (Λεβάντα) Oil*, Lavandula Hybrida Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice**, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil* Έλαιο φύλλων Alternifolia (Tea Tree)*, άρωμα (άρωμα)*, κοκαμιδοπροπυλική βεταΐνη*, ανθοκυανίνες*, σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, κιτρικό οξύ*, λιναλόλη*, σιτρονελλόλη*, γερανιόλη*
 
*Φυτική προέλευση, ** Βιολογική πιστοποίηση
 
Περιεχόμενα: 400 ml

Το πλύσιμο χεριών Lavender & Geranium πρέπει να εφαρμόζεται σε βρεγμένα χέρια, να κάνετε μασάζ στα χέρια για να δημιουργήσετε αφρό, να ξεπλύνετε και να στεγνώσετε καλά.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie