search

Κρεμοσάπουνο Πορτοκάλι & Γκρέιπφρουτ 400 ml Faith in Nature

15891
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το φυσικό σαπούνι χεριών με γκρέιπφρουτ & πορτοκάλι αφαιρεί τους ρύπους και τα βακτήρια απαλά και αποτελεσματικά, αφήνοντας το δέρμα σας φρέσκο ​​και υπέροχα αρωματισμένο.

6,29 €
με ΦΠΑ

Το σαπούνι χεριών γκρέιπφρουτ & πορτοκαλιού αξιοποιεί τα αναζωογονητικά οφέλη και τα ζωηρά αρώματα αιθέριων ελαίων γκρέιπφρουτ και πορτοκαλιού για να προάγει το υγιές δέρμα ενώ απομακρύνει αποτελεσματικά και απαλά τους ρύπους και τα βακτήρια.

  • Πλύσιμο χεριών 99% φυσικής προέλευσης
  • Φτιαγμένο με άρωμα 100% φυσικής προέλευσης & αιθέρια έλαια
  • Χωρίς σιλικόνη, Paraben, SLS και SLES
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (νερό), Ammonium Laureth Sulfate*, Maris Sal (Θαλασσινό Αλάτι), Polysorbate 20*, Cocamidopropyl Betaine*, Glyceryl Laurate*, Glycerin*, Tocopherol*, Citrus Aurantium Dulcis (πορτοκάλι) Peel Oil***, Citrus ) Έλαιο φλούδας*, εκχύλισμα λουλουδιών Camellia Sinensis**, εκχύλισμα φύλλων Camellia Sinensis**, Λάδι φρούτων Litsea Cubeba*, Έλαιο φλούδας εσπεριδοειδών*, άρωμα (άρωμα)*, Helianthus Annuus (Ηλίανθος), Κιτρικό έλαιο Οξύ*, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, κουρκουμίνη*, κιτράλη*, λιμονένιο*

*Φυτική προέλευση,** Οργανικό συστατικό

Το σαπούνι χεριών Grapefruit & Orange Hand Wash  θα πρέπει να εφαρμόζεται σε βρεγμένα χέρια, να κάνετε μασάζ στα χέρια για να δημιουργήσετε αφρό, να ξεπλύνετε και να στεγνώσετε καλά.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Εάν εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος, σταματήστε τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie