bio-product
search

Οδοντόκρεμα Λεύκανσης με Μέντα 75 ml Urtekram

13739
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οδοντόκρεμα μέντας Urtekram με φθόριο και αλόη βέρα. Το νέο πρότυπο Cosmos Organic επιτρέπει τη χρήση φθοριούχου νατρίου για επιπλέον προστασία των δοντιών .

4,50 €
με ΦΠΑ

Η οδοντόκρεμα μέντας της Urtekram περιέχει μέντα , φθόριο και αλόη βέρα. Το νέο πρότυπο Cosmos Organic επιτρέπει τη χρήση φθοριούχου νατρίου. Επομένως, αυτή η οδοντόκρεμα είναι για εσάς που θέλετε προστασία από φθόριο εκτός από τη φυσική προστασία που προσφέρουν οι οδοντόκρεμες Urtekram.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Ανθρακικό ασβέστιο, Υδάτινο, Ξυλιτόλη, Γλυκερίνη**, Εκχύλισμα Φύλλων Aloe Barbadensis*, Ενυδατωμένο πυρίτιο, Έλαιο κόμμεος Commiphora Myrrha, Έλαιο Mentha Arvensis*, Έλαιο Mentha Piperita*, Mentha Viridis Leaf Oil*, Mentholis Extract*, Mentholis Extract*, , Φθοριούχο νάτριο, κόμμι ξανθάνης, άρωμα, λιμονένιο (* = συστατικό βιολογικής γεωργίας, ** = παρασκευάζεται με βιολογικά συστατικά). 20 % βιολογικά του συνόλου. 62 % οργανικό του συνόλου μείον νερό και μέταλλα. 100% φυσικής προέλευσης του συνόλου. COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το COSMOS Standard.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie