• -12%
bio-product
search

Βιολογικό Ρουζ Velvet Blush Powder -Pink Orchid 02- Vegan, Lavera

14135
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η ελαφριά, βελούδινη υφή του Ρουζ Velvet Blush Powder της Lavera δίνει μια υγιή λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

11,79 €
13,40 €
με ΦΠΑ

Το μεταξένιο Velvet Blush Powder της Lavera, με οργανικό αμυγδαλέλαιο και ορυκτά χρώματα , χαρίζει μια υγιή λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα. Η βελούδινη-ελαφριά υφή αναμειγνύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Μίκα, πυριτικό μαγνήσιο, διοξείδιο του τιτανίου (CI 77891), τρικαπρυλίνη, στεατικό μαγνήσιο, πυρίτιο, καρμίνη (CI 75470), οξείδιο σιδήρου (CI 77492), έλαιο σπόρων Simmondsia Chinensis (Jojoba)*, Prunus Amygdalci (S) , Γλυκίνη Σόγια (Σόγια) Έλαιο, Νερό (Aqua), Οξεικό Τοκοφερύλιο, Λεβουλινικό Οξύ, Τοκοφερόλη, Λεβουλινικό νάτριο, Γλυκερίνη, Μαλτοδεξτρίνη, Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus*, Οξείδιο του Σιδήρου (CI 77491*Pargrance) , Citronellol**, Limonene**, Linalool**

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
** από φυσικά αιθέρια έλαια

Το Velvet Blush Powder της Lavera, μπορεί να εφαρμοστεί είτε απευθείας στο δέρμα είτε πάνω από το μακιγιάζ. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, απλώστε με φειδώ στα ζυγωματικά και ανακατέψτε προς τους κροτάφους.

Insider tip για ακόμα πιο φρέσκια επιδερμίδα: εφαρμόστε επίσης λίγο ρουζ στην άκρη της μύτης και στο πηγούνι.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie