bio-product
search

Βιολογικό Φυτικό Ρόφημα Καρύδας Χ/Ζ & Χ/ΓΛ, 1L, Isola BIO

13639
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού ροφήματος καρύδας, Isola Bio, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Μία πολύ νόστιμη vegan, χωρίς ζαχάρη και χωρίς γλουτένη επιλογή, για το πρωινό ή τις αγαπημένες σας plant based συνταγές!

4,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 7 τεμάχια.

Το βιολογικό ρόφημα καρύδας της Isola Bio, είναι μία πολύ νόστιμη vegan, χωρίς ζαχάρη και χωρίς γλουτένη επιλογή, για το πρωινό ή τις αγαπημένες σας plant based συνταγές. Η καρύδα είναι ισχυρός ηλεκτρολύτης που βοηθά στην αποτελεσματική ενυδάτωση του οργανισμού, καθώς και μία πολύ καλή πηγή ασβεστίου φυτικής προέλευσης.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, Γάλα καρύδας* (8%) {60% καρύδα* αντιστοιχούν στο 4,8% του τελικού προϊόντος, νερό, σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ*}, Άμυλο ρυζιού*, Φύκια (Lithothamnium calcareum) (0,3%), Σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ*, κόμμι ξανθάνης; Φυσική γεύση καρύδας*, Θαλασσινό αλάτι. Όπου * βιολογικό προϊόν.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie