bio-product
search

Βιολογικό Raw Coconut Water 250 ml Rebel Kitchen

15841
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το νερό καρύδας Rebel Kitchen προέρχεται από μία μόνο πηγή, που παρασκευάζεται μόνο με βιολογικές νεαρές πράσινες καρύδες που καλλιεργούνται στις Φιλιππίνες. Αυτό δίνει στο νερό καρύδας την ιδιαίτερα τραγανή, καθαρή γεύση του και παρέχει ένα σημείο διαφοράς μεταξύ των περισσότερων άλλων εμπορικών σημάτων νερού καρύδας στην αγορά, οι οποίες προμηθεύονται τις καρύδες τους από την Ταϊλάνδη.

4,20 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Το νερό που παρασκευάζεται από νεαρές πράσινες καρύδες προσφέρει επίσης την πιο κοντινή γεύση που υπάρχει στο να πίνει κανείς κατευθείαν από μια ραγισμένη, φρεσκοκομμένη καρύδα.

Το νερό καρύδας Rebel Kitchen είναι ροζ επειδή οι νεαρές πράσινες καρύδες περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, τα οποία γίνονται ροζ όταν οξειδώνονται. Είναι επίσης ακατέργαστο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θερμαίνεται ή επεξεργάζεται, αλλά παράγεται με τη χρήση μεθόδου επεξεργασίας υψηλής πίεσης για να του δώσει μια εμπορικά βιώσιμη διάρκεια ζωής χωρίς να αλλοιωθεί το γευστικό προφίλ ή η θρεπτική αξία του προϊόντος.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό καρύδας* 100%, * = Βιολογικό

Ενέργεια 26 kcal (110 kJ)
Λίπος 0,1 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,1 γρ
Υδατάνθρακες 6 γραμμάρια
Σάκχαρα 6 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 0,1 γρ
Πρωτείνες 0,4 γρ
Αλάτι 0,08 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie