search

Καταπραυντικό Σαπούνι Προσώπου / Soothing Face Soap No Stress 70ml La Saponaria Face

13841
Αναμένεται σύντομα

Καταπραυντικό σαπούνι προσώπου για απαλό καθαρισμό, σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες!

4,99 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο


Το καθαριστικό προσώπου No Stress είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες. Ο πλούσιος κρεμώδης αφρός του προσφέρει βαθύ καθαρισμό καθώς παράλληλα προστατεύει και ενυδατώνει το πρόσωπο. Είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά όπως το οξειδίου του ψευδαργύρου και η πούδρα ρυζιού που καταπραΰνουν την ερεθισμένη επιδερμίδα καθώς. Περιέχει επίσης έλαιο κάνναβης για ενυδάτωση και έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς που είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Είναι ένα Plastic Free προϊόν σε στέρεη μορφή.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Όχι

Olea Europaea Fruit Oil [1]Aqua (Water)Sodium HydroxideArgania Spinosa (Argan) Kernel Oil [1]Zinc oxideCannabis Sativa (Hemp) Seed Oil [1]Oryza Sativa Powder [1]Rosacanina(Rosehip) Fruit [1]Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil [1]GlycerinCitric AcidSodium PhytatePerfume (Fragrance) [2]Ci 77491 (Iron Oxide)LinaloolLimoneneCitronellolGeraniol

from controlled organic agriculture

of natural origin

  • Κάνετε μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα δημιουργώντας πλούσιο αφρό.  
  • Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie