greek-product
search

Σαπούνι με Φύκια & Εχύλισμα Πράσινου Καφέ 130gr Βιολόγος

14592
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σαπούνι με φύκια, εκχύλισμα κισσού και πράσινου καφέ και βιολογικό ελαιόλαδο, από το Βιολόγο, που βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Παρασκευάζεται στο μικρό εργαστήρι Βιολόγος στην Τήνο, είναι χειροποίητο με τον παραδοσιακό τρόπο, και με τα αγνότερα υλικά.

4,60 €
με ΦΠΑ

Origin
Greek
Vegan
Όχι
Bio
Όχι

Συστατικά: ελαιόλαδο, παλαμικό νάτριο, υδάτινο νάτριο, πυρήνα φοινικέλαιου, άρωμα, βούτυρο από σπόρους κακάο theobroma, βούτυρο βουτυρόσπερμου, έλαιο φρούτων olea europaea (βιο), γλυκερίνη, fucus vesiculosus, εκχύλισμα φύλλου hedera helix sofficae, χλωρίδιο, διοξικό γλουταμινικό τετρανάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, τετρασόιο edta, ετιδρονικό οξύ, κιτρικό οξύ, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο.

96% φυσικά συστατικά

Χωρίς: συνθετικές βαφές, σιλικόνη, αιθανολαμίνη, προπυλενογλυκόλη, sles, parabens, ορυκτέλαιο, αλκοόλ, ισοθειαζολινόνες

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie